Kim Kardašijan o ratu u Izraelu: Brutalni terorizam uzeo je nedužne živote, civili plaćaju najveću cenu i pate

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Napisala je da nikad neće moći te užasne slike izbaciti iz glave i pita se kako iko može na takve prizore ostati ravnodušan

Kim Kardašijan oglasila se na Instagramu u vezi rata Izraela i Hamasa, te navela da joj terorizam u zemlji odakle potiče slama srce i da je u najtežim trenucima uz svoj narod.

- Poruka mojim jevrejskim prijateljima i porodici. Volim vas. Podržavam vas. Čula sam koliko ste uplašeni i želim da znate da niste sami. Srce mi se slama kad gledam snimke dece i porodica koje teroristi ubijaju pred celom svetom - započela je svoju objavu.

Napisala je da nikad neće moći te užasne slike izbaciti iz glave i pita se kako iko može na takve prizore ostati ravnodušan.

- Brutalni terorizam uzeo je nedužne živote i sada i izraelski i palestinski civili pate i plaćaju najveću cenu. Kao Jermenka, posebno sam osetljiva na ova pitanja jer godinama govorim o jermenskom genocidu, a sada nakon nekoliko meseci opsade uz minimalnu medijsku pokrivenost i bez spoljašne podrške, Jermenci su žrtve etičkog čišćenja u Artsakhu - dodala je.

Ističe kako i Jermenci trenutno jako pate.

- Bez obzira na čijoj ste strani i kako vas potresaju ovi užasi poslednjih nekoliko dana, u našim srcima uvek treba biti mesta za saosećanje prema nevinim žrtvama koje su se našle na nišanu sukoba oko moći, politike, vere, rase i etničke pripadnosti - piše Kardašijanka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kaže da ne treba osuđivati one koji se ne oglašavaju o ratu.

Svesna je da ne može puno toga lično učiniti, ali kaže da se ona i njena porodica mole za siguran povratak talaca kući, za one koji su izgubili živote i njihove porodice te za mir. Ističe da počinitelje ovoga nasilja treba privesti pravdi.

- Od vas tražim da se tokom teških vremena poput ovih ne treba osuđivati onaj ko govori ili ne govori. Svakome treba dopustiti da se nosi s ovakvim vrstama kriza na način na koji je njima ugodan, bilo da je to privatno ili javno - napisala je.

Podsetimo, nenaa sestra Kajli pre nekoliko dana podelila je fotografiju zastave Izraela pa je izbrisala nakon što je dobila brojne negativne reakcije.

(Telegraf.rs)

Video: Sunđer Bob i Patrik na koncertu Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA