Isplivao snimak na kojem se vidi kako obezbeđenje NBA zvezde udara Britni: Ovo je dokaz da ga nije zgrabila

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Snimak koji je uzburkao javnost

Pop ikona Britni Spirs napadnuta je u Las Vegasu u sredu kada ju je član bezbednosnog tima NBA zvezde, Viktora Vembanjame, udario u lice.

Nakon što je pevačica potvrdila ove navode, oglasio se i Viktor koji je istakao kako ga je ona zgrabila s leđi, te je njegovo obezbeđenje bilo prinuđeno da reaguje, međutim sada je isplivao snimak koji pokazuje šta se zapravo dogodilo.

Na snimku se može videti Britni kako užurbano hoda iza NBA zvezde, pokušavajući da ga dozove, dok se on nije odazivao. Poznata pevačica je pokušala rukom da ga potapša po leđima, ne bi li se okrenuo, međutim, njegovo obezbeđenje ju je odmah sprečilo u tome, udarivši je po glavi.

Takođe, može se uočiti i da se pevačica odmah uhvatila za glavu, dok su je ljudi opkolili i počeli da paniče iznenađeni prizorom.

Nakon što je isplivao pomenuti snimak, svima je jasno da pevačica ni u jednom trenutku nije zgrabila Viktora kao što je on tvrdio, ali je svakako zadobila udarac u glavu.

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA