Samo dan pre nego što je primljena u bolnicu, Madona uslikana u Njujorku: Evo šta je pop diva radila

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Ona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju

Pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi.

Ona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.

Sada je osvanula informacija da je Madona prebačena u svoj stan u Njujorku, privatnim ambulantnim kolima.

A danas su se na stranim portalima pojavile i fotografije Madone samo dan pre nego što je završila u bolnici.

Madona je slikana kako šeta Njujorkom i posećuje modnu izložbu sa prijateljima.

Na ekskluzivnim slikama koje je obajvio Daily Mail 64-godišnja pevačica se vidi kako posećuje izložbu Karla Lagerfelda u Metropoliten muzeju na Menhetnu sa svojom asistentkinjom i jednom od njenih plesačica - samo nekoliko sati pre nego što se kaže da se 'srušila'.

Iako Madona izgleda opušteno na slikama, na kojima se vidi kako nosi jednostavne pantalone, patike, naočare za sunce i bejzbol kapu, izvori za TMZ kažu da se pevačica mesec dana borila sa slabom temperaturom". 

Kako se navodi, pop ikona je uglavnom ignorisala svoje simptome i nikada nije bila pregledana kod lekara jer je bila laserski fokusirana na svoju predstojeću turneju, koju je bila primorana da odloži zbog zdravstvenih problema.

- Rečeno nam je da njeni lekari veruju da je neprijavljena groznica znak infekcije, koja se pogoršala jer nije lečena - piše TMZ, dodajući da su pevačičin medicinski tim, kao i oni oko nje, zabrinuti da će ona ićiprotiv naređenja lekara i insistiraće da krene na njenu turneju što pre.

Madona je svakako pratila rigorozan raspored proba uoči svoje turneje, a njen bivši pomoćni plesač, Hose Kstravaganza, rekao je za Daily Mail da Madona već mesecima vežba šest dana u nedelji kako bi se osiguralo da svaki element turneje bude savršen.

- Probe su šest dana u nedelji koliko sam čuo... jedini slobodan dan je nedelja - rekao je Hoze, koji je zaslužan za izmišljanje plesnog stila na kojem je Madona zasnovala svoj muzički spot za Vogue.

- Mislim da će to biti odlična predstava, puna kostima. Mnogo se igra. Plesna trupa je velika. Kada smo išli na turneju, bilo nas je samo sedmoro. Mislim da ih sada ima, bar negde od 15 do 20.

- One su obučene u različitim oblastima plesa, različite vrste umetničkog izražavanja koje će biti prikazane. Verujem da će postojati mnogo borilačkih veština poput boksa. Jako voli boks i slične stvari. Tako da mislim da će se ponovo osvrnuti na mnoge stvari koje je pokazala u prošlosti. Definitivno se ne sme propustiti.

U aprilu, jedan insajder je za Daily Mail otkrio da je Madona svojim perfekcionizmom sve digla do zida uoči toplo očekivane turneje, rekavši: "Možda je to njena poslednja turneja, pa želi da učini savršenim". Ona je neverovatnog oblika i njeno telo je bolesno.

- Ovo je njen rad ljubavi. Njen perfekcionizam tera sve uz zid, ali nju nije briga. Ekipa radi sve jer svi žele da je usreće. Ona nema nikakvih problema sa otpuštanjem nekoga u najmanju ruku.

Slike Madone pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Stajlingom nije šokirala, ali zato njeno lice svi komentarišu posle Gremija: Šta se Madoni desilo?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    29. jun 2023 | 23:59

    Zasto zeno,zastoooo? Izoblicila se a bila je cool. Devojke,zene manite se plastike,silikona,filera...starite dostojanstveno.

  • Hogar

    29. jun 2023 | 22:45

    NASTA OVA LICI..AUUUUUU

  • Miso

    29. jun 2023 | 23:42

    Sto se mene tice,nije se morala ni vraćati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA