Švarceneger o trenutku kada je bivšoj ženi rekao da ima dete sa služavkom: "Svi su patili zbog mene"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumac je rekao i da je Josef sjajan čovek te da iako je afera bila pogrešna, ne želi da njegov sin misli da nije dobrodošao

Glumac Arnold Švarceneger je uvek imao i više nego zanimljiv život, te nije ni čudo što je sve zabeleženo u novom Netflixovom dokumentarcu pod nazivom Arnold.

Naime, u istom je Arnold progovorio o situaciji kada je morao supuzi da saopšti da je dobio dete i to sa kućnom pomoćnicom.

Kako je dalje otkrio sve se odigralo tek 2011. godine kod bračnog savetnika kada je konačno priznao da je on Josefov otac.

Pomenuta afera je otkrivena iste godine i njegova tadašnja supruga je ubrzo nakon toga podnela zahtev za razvod. Arnold je u dokumentarcu aferu nazvao svojim najvećim neuspehom i rekao da će s tim morati živeti do kraja života.

- Prouzrokovao sam previše bola svojoj porodici zbog zaje*avanja. Svi su patili. Maria je morala patiti kao i moja deca, Josef i njegova majka takođe - dodao je on.

Glumac je pak dodao je da su Šriver i on ipak uspeli ostati u dobrim odnosima.

Rekao je i da je Josef sjajan čovek te da iako je afera bila pogrešna, ne želi da njegov sin misli da nije dobrodošao. "Josef je postao izvanredan mladić", dodao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA