Bijonse u vatrenom korset-odelu sa 40.000 kristala: RnB zvezda zablistala u Londonu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dizajnirano samo za nju

Planetarno popularna pevačica Bijonse, trenutno je na evropskoj turneji, a karte za njene koncerte su odavno rasprodate.

Bijonse je ne samo običan izvođač, već pravi umetnik, pa tako, kao pravi profesionalac, vodi računa o svakom detalju. Scenski nastup joj je veoma važan, pa mesecima unapred pažljivo smišlja koreografije, ali i kostime.

Na sinoćnem koncertu u Londonu, na Totenhem Hotspur stadionu, nosila je specijalno dizajnirano odelo brenda "Off white", u crvenoj boji, sa čak 40.000 kristala. Kostim je urađen u formi korseta, a svaki kristal je ručno nalepljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Off-White™ (@off____white)

Zajedno sa RnB zvezdom nastupila je i njena jedanestogodišnja ćerka Blu Ajvi, koja je sa plesačima odigrala samo jednu koreografiju.

Blu Ajvi i plesna ekipa nosili su takođe dizajnirane komade brenda "Off white", inspirisane kolekcijom jesen-zima 2023, a na ovom projektu, sa popularnim brendom, sarađivala je stilistkinja Šiona Turini, koja je stilizovala naslovne stranice Njujork tajmsa, Ela i brojnih drugih magazina.

(Telegraf.rs)

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA