Deca poznatih u Holivudu: Neki su kopije svojih roditelja, a neki su "odrasli preko noći"

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Neki od njih vole da stanu pred fotografe i kamere, dok se drugi retko pojavljuju u javnosti

Naslednici poznatih u Holivudu od rođenja su prisutni u medijima.

Neki od njih vole da stanu pred fotografe i kamere, dok se drugi retko pojavljuju u javnosti.

Deca pojednihih glumica i glumaca su kopije svojih roditelja. Drugi su mnogima "promakli" tokom odrastanja jer su vešto izbegli medije, te su umeli da iznenade publiku svojim pojavljivanjem nakon nekog vremena.

Ava Filip (23)

Ava Filip, deca poznatih u holivudu Foto: FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznata po sličnosti sa svojom majkom Riz Viterspun, Ava Filip se pojavljuje u emisijama, posećuje izdanja proizvoda i deli umetnost na Instagramu, što joj je donelo više od milion pratilaca. Objavljuje fotografije, kolaže, poeziju i ilustracije koje pokazuju njen umetnički dar, sugerišući da je pred njom duga karijera.

Bindi Irvin (24)

Bindi Irvin, Deca poznatih u Holivudu Foto: Lisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ćerka pokojnog zaštitnika prirode Stiva Irvina, Bindi Irvin odaje počast zaostavštini Lovca na krokodile radeći u Australijskom zoološkom vrtu, glumeći u dokumentarcima i promovišući napore za očuvanje u rijaliti TV emisiji svoje porodice Crikei! Irvinovi su. Emisija pruža uvid u vođenje Australijskog zoološkog vrta i slavi Bindinu ljubav prema životinjama.

Kolin Henks (45)

Kolin Henks, Deca poznatih u Holivudu Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je Tom Henks kao njegov otac mogao dati prednost Colinu, njegova duga glumačka karijera pokazuje da ima veštine da to podrži. Prvu ulogu dobio je 90-ih i stalno je glumio u filmovima i TV emisijama naredne dve decenije. Kritičari su mu dodelili brojna priznanja.

Džuli Paćino (33)

Džuli Paćino, Deca poznatih u Holivudu Foto: C3396 Hubert Boesl / DPA / Profimedia

Umesto glumi, Al Paćinova ćerka Džuli se okrenula snimanju filmova. Njene brojne zasluge uključuju režiju, produkciju i pisanje raznih kratkih filmova. Osvojila je nagrade na filmskim festivalima i nagradama, uključujući Hollivood Gold Avards, Indie Short Fest i Hollivood Reel Independent Film Festival. Takođe se pojavljuje kao ona sama u predstojećem filmskom dokumentarcu.

Bruklin Bekam (24)

Bruklin Bekam Foto: Profimedia/Backgrid USA

Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin postao je poznat kao model 2014. pozirajući za časopise poput Interviewa i Vogue China. Nakon uspjeha pred kamerama, započeo je fotografsku karijeru snimajući kampanju za Burberry. Kasnije se posvetio izdavanju knjige fotografija i snimanju kuharske emisije.

Sofia Riči (24)

Sofija Riči, Sofia Richie Foto: Instagram/sofiarichie

Nekada poznata jednostavno kao mlađa sestra Nikol Riči, Sofija Riči je uspostavila unosnu karijeru modela, uticajne osobe i modnog dizajnera. Njen rad uključuje fotografije za časopise kao što su Remik, Dujour i Cosmopolitan. Riči je takođe dizajnirao farmerke, šešire, šalove, nakit i kupaće kostime sa saradnicima kao što su Missguided i Bar III.

Ela Blu Travolta (23)

Ćerka Džona Travolte, Ela Blu, redovno se pojavljuje u emisijama, uključujući The Ellen DeGeneres Shov, Jimmi Kimmel Live. Takođe se bavi glumom i pevanjem, najavljujući svoj prvi singl "Dizzi" na Instagramu. Njene glumačke zasluge uključuju Old Dogs, Get Lost i The Poison Rose.

Patrik Švarcenegr (29)

Patrick Schwarzenegger, Patrik Švarceneger Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kao i njegov otac Arnold Švarceneger, Patrik je nastavio glumačku karijeru. Počeo je sa malim ulogama dok nije dobio glavnu ulogu u filmu Ponoćno sunce iz 2018. Godine 2016. diplomirao je na USC Marshall School of Business. Patrik je potpisao ugovor sa IMG Models kako bi učestvovao u kampanjama i promovisao svoju liniju odeće.

Šajlo Džoli Pit (16)

Andjelina Dzoli, Bred Pit, Sajlo Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ne treba dugo da se otkrije ko su roditelji Šajlo Džoli-Pit, čak i bez saznanja njenog prezimena. Iako je teško razaznati sa ove slike, proguglajte njeno ime i jednim pogledom lako je videti da njen izgled nepogrešivo odražava i Anđelinu i Breda.

Lurd Leon (26)

Lourdes Leon, Lurdes Leon, deca poznatih Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Prelepa kao Madona u najboljim godinama, Lurd Leon sigurno slavi svoju majku ikonoklastičnu pop zvezdu, a možda je čak i idolizira na imitativnom nivou. U najmanju ruku, ona je definitivno jasno stavila do znanja u izlogu Gipsi Sport Spring Summer 2019. da joj ne smeta da koristi svoje telo kao primarni metod za privlačenje pažnje.

(Telegraf.rs)

Video: Rodile su i decu ljubavnicima i postale poznate zbog mešanja u tuđe brakove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA