Besan intervju brata Mela Gibsona: "Mrzim ga, bili smo siromašni, a sad kad je bogat mi ne da ni dolara"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

- Svaki put kad bi Mela zamolio za novac jako bi se naljutio - rekao je on

Glumac Mel Gibson i njegov brat Donald Gibson nekada su bili veoma bliski, međutim, vremenom se ta ljubav pretvorila u mržnju.

Naime, iako je sličnost između njih neverovatna, oni su zajedno glumili u jednom od najvećih Oskarovskih hitova, filmu Braveheart koji je Mela upisao u filmske enciklopedije, međutim njihov sledeći zajednički projekat "Pasija" posvađao ih je zauvek iako su ostvarili ogromnu zaradu od 425 miliona dolara.

- Bio je moj stariji brat, moj najbolji prijatelj. Nije bilo ljubomore, bio sam srećan jer se proslavio. To ga je međutim promenilo, počeo je verovati u ono što se o njemu priča i piše. Mel kojeg sam poznavao jednostavno je nestao - priča Donal.

- Holivud ga je pojeo, prožvakao i ispljunuo. Slava i novac isprali su mu mozak i postao je čudovište. Mrzim ga zbog toga što je postao - zaključuje.

Naime, film "Pasije", je režisirao Mel Gabson, a u njemu se prati poslednjih 12 sati Isusovog života, međutim, film je proglašen nasilnim. I pored brojnih kritika, film je ostvario zaradu od 612 miliona dolara, a s obzirom na to da ga je režisirao stariji Gibson, nema sumnje da je većina novca otišla njemu.

- Nisam očekivao da me izdržava, ali pre Pasije sam redovno radio na filmskim projektima, a onda kad je Mel prozvan za antisemitizam, ljudi su mislili da i ja mrzim Jevreje jer sam mu brat i zauvek me otpisali - govori mlađi brat.

A onda se dogodila potpuna katastrofa- Mela su, koji se godinama javno borio protiv svoje zavisnosti od alkohola, policajci zaustavili pijanog u automobilu 2006. godine, a on ih je napao s gomilom uvreda i antisemitskih primedbi.

- Bio sam pijan i ljut Snimljen sam, ilegalno, od strane policajca, a da sam zaista to za što me optužuju sigurno bi me više puta uhvatili da vređam Židove. Ovako mi se celi život i karijera ocenjuju po tom jednom incidentu nakon osam duplih tekila - objasnio je Mel Gibson.

- Nije pošteno - dodao je.

Zbog brojnih uvreda koje je izreako karijera Metu se nikada nije oporavila, a to je osetio i Donald.

- Svaki put kad bi Mela zamolio za novac jako bi se naljutio. Urlao je na mene da ga ne mogu kriviti za svoju nesreću, a počeo sam izbegavati porodična okupljanja zbog njegovih besnih ispada. Sećam se kako je jednom bio ljut kao pas jer dok smo bili u Las Vegasu nije mogao dobiti predsednički apartman u hotelu. Selin  Dion ga je naime rezervisala prva, a on se ljutio celu noć zbog toga - kaže Donal.

Pet godina Mel i Donald nisu progovorili ni reč, iako su jednom bili srećna porodica. Mel je naime najstariji od četvoro dece Hutona, radnika na železnici i domaćice Ane, a Donald je najmlađi.

- Bili smo siromašni kao crkveni miševi i često gladni ali smo se voleli ludo.  Još uvek ga volim, ali ne znam više ko je on i u šta se pretvorio. Želim da ispravi nepravde koje mi je učinio. Želim da živimo u miru - zaključuje mlađi Gibson. za Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taske

    21. maj 2023 | 11:51

    Ma druže bori se za sebe! Niko nije dužan da ti da ista osim ako nece..

  • Aleksandar

    21. maj 2023 | 13:29

    Mlađi brat navikao da ga stariji izdržava, nije mu bila dovoljna polovina od 425 miliona nego je trebao još da mu daje da ima što više da potroši... Mel je kakav god bio ipak napravio zavidnu karijeru a njegovog brata se niko ne seća, zavist je tako bedna i jadna...

  • ZH

    21. maj 2023 | 13:10

    Pa što i brat ne zaradi umesto da traži. Imam sličan slučaj pa razumem….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA