Zvezda serije "Kasl" se oprostila od ubijenih đaka: Holivudska zvezda srpskog porekla zapalila sveće za žrtve

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumicu je veoma pogodio stravičan događaj koji se dogodio u našoj prestonici, te je iskoristila priliku da žrtvama zapali sveće i uputi veliko žaljenje i saučešće ožalošćenim porodicama

Holivudska zvezda srpskog porekla Stana Katić, rođena u Kanadi, uz potresnu poruku se oprostila od đaka stradalih u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru. 

Iako trenutno nije u Srbiji, glumicu je veoma pogodio stravičan događaj koji se dogodio u našoj prestonici, te je iskoristila priliku da žrtvama zapali sveće i uputi veliko žaljenje i saučešće ožalošćenim porodicama. 

Snimak zapaljenih 9 sveća, koliko je i ubijenih, objavila je na Instagramu.

- Draga Srbijo, tako mi je žao što je ovo ludilo stiglo i do tebe. Molim se za male duše koje su nas napustile. Molim se za one čiji su životi uzeti i za one koji su ostavljeni sa životima nepopravljivo promenjenim. Nek je na večno sećanje - napisala je glumica čuvene serije ''Kasl'' na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Vlada Republike Srbije donela je odluku o trodnevnom danu žalosti, počevši od petka, pa sve do srede, dok se narod u toku jučerašnjeg dana okupio na Cvetnom trgu u Beogradu, gde su odali počast i palili sveće nastradalima.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Mihajlovski u suzama nakon krvavog pira u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA