Potukli se članovi rok benda "Crazy Town": Jedan se nije pojavio na svirci, pa dobio batine i završio u krvi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Povod za sukob bio je taj što se Binzer nije pojavio do samog kraja svirke

Članovi čuvenog benda "Crazy Town" žestoko su se potukli nakon svirke u Južnoj Karolini i to zato što se jedan od članova nije pojavio na koncertu do samog kraja. 

Na jutjubu se pojavio snimak brutalne tuče između vokala Seta Binzera (Šifti Šelšok) i Bobija Rivsa, koji su se posvađali. Povod za sukob bio je taj što se Binzer nije pojavio do samog kraja svirke.

Snimci sa koncerta na otvorenom pokazuju kako Rivs pokušava da izvede pesme bez Binzera, u jednom trenutku navodeći fanove da pevaju čuveni hit "Baterflaj", nakon što je očigledno zaboravio reči.

Tokom druge pesme, on je rekao: "Tako sam ljut na j*****g Šiftija trenutno".

Video nakon koncerta pokazuje kako se dva člana upuštaju u brutalnu tuču iza scene, pri čemu Binzer udara Rivsa udarcem za udarcem dok on leži na zemlji, govoreći nešto i o tome da mu je Rivs krao novac.

Posle nekog vremena, Binzer pomaže Rivsu da se podigne, koji na kraju počinje da ga udara. Tada Binzer počinje ponovo da tuče Rivsa, pre nego što je borba konačno prekinuta.

Rivs je kasnije na društvenim mrežama pokazao svoje izlupano lice, rekavši fanovima: "Ja i Šifti smo se malo posvađali, ali sve je u redu. Mi smo braća".


Inače, bend je najpoznatiji po svom hitu "Baterflaj", koji je bio na vrhu top-lista 2001.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA