Otkriveno kada se objavljuju šokantni memoari Britni Spirs

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Život kraljicu popa definitivno nije mazio, a sada će biti otkriveni svi detalji

Šokantni memoari pop princeze Britni Spirs uskoro će biti objavljeni.

Naime, detalji koji će obuhvatati najteže trenutke njenog života biće objavljeni na jesen, saznaje "PageSix".

- To je priča o preživljavanju, od starateljstva koje ju je u potpunosti paralizovalo do pronalaženja sreće sa svojim suprugom Samom Ašgarijem - priča izvor.

Britni je na knjizi sarađivala sa istaknutim piscem i novinarom Samom Lenskijem, a američka izdavačka kuća "Simo & Schuster" oduševljena je memoarima koji trenutno prolaze kroz završne revizije pre objavljivanja.

- Njena knjiga je brutalno iskrena. To je zaista priča o ženskom osnaživanju i preuzimanju kontrole nad svojim životom. Postoje delovi ove knjige s kojima se svaka osoba, a posebno žena može poistovetiti i osećati se manje usamljeno. Ona radost i bol pretvara u nešto transcendentno - umetnost. Knjiga će prodrmati svet. Verujem da će to biti revolucionarni instant bestseler - otkrio je izvor.

Podsetimo, Britni je 1. februara 2008. godine prisilno stavljena pod nadzor odlukom sudije. Njen otac Džejms Spirs i njegov advokat Andrej M. Valet su od tada u njeno ime donosili poslovne i privatne odluke. I sama pevačica je u nekoliko navrata priznala da nije imala pristup svom novcu, nije smela da pije kafu, a pod nadzorom je bila čak i kada se tuširala. Starateljstvo je trajalo do novembra 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA