Opada popularnost princa Harija i Megan Markl u Americi: Glavni "krivac" je poznata serija "Saut park"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Smenjenje njihove popularnosti dolazi samo nekoliko dana nakon im se rugao satirični crtani film "Saut Park"

Popularnost princa Harija i Megan Markl pala je na istorijski najniži nivo u SAD, gde su sada manje popularni od osramoćenog princa Endrua, pokazala je anketa.

Od decembra prošle godine, Hari je potonuo 48 bodova, a Megan 40, dajući im neto ocene odobravanja od -10, odnosno -17, prema istraživanju Redfield & Viltona za Nevsveek, sprovedenom 19. februara.

Smenjenje njihove popularnosti dolazi samo nekoliko dana nakon im se rugao satirični crtani film "Saut Park".

Par je bio ismejan u epizodi emitovanoj 15. februara - četiri dana pre poslednje ankete - koja je nosila naslov The Vorldvide Privaci Tour i prikazala ih kako kreću u reklamni rad kako bi promovisali Harijevu novu knjigu.

Međutim, portparol Harija (38) i njegove supruge osudio je spekulacije da planiraju da tuže kreatore Saut Parka, nazvavši glasine „dosadnim i neosnovanim“ u izjavi datoj Njuzviku.

Ali najnovija anketa sugeriše da je povećana pažnja i preispitivanje Suseksa, izazvana njihovim šestodelnim dokumentarnim serijama za Netfliks, Harijevim memoarima Spare i nizom bombaških intervjua, samo okrenuli veći deo javnosti protiv njih.

Ovonedeljna anketa pokazuje da se 18 odsto američkih ispitanika nije osećalo ni pozitivno ni nepovoljno prema Hariju, dok je 7 odsto odgovorilo "ne znam". 

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA