Mark Entoni objavio lepe vesti: Očekuje sedmo dete sa 30 godina mlađom misicom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Mark je slatko položio svoju tetoviranu ruku na Nadijin stomak, dok je ona u prvi plan istakla svoju ogromnu dijamantsku burmu

Pevač Mark Entoni otkrio da očekuje svoje sedmo dete sa suprugom Nadiom Fererom, samo dve nedelje nakon njihovog raskošnog venčanja.

Bivši muž Džej Lo podelio je srećnu vest u svom postu na Instagramu, na kojoj je pokazao trudnički stomak svoje supruge.

Mark je slatko položio svoju tetoviranu ruku na Nadijin stomak, dok je ona u prvi plan istakla svoju ogromnu dijamantsku burmu.

- Najbolji poklon za Dan zaljubljenih!!! Hvala ti Bože za ovaj veliki blagoslov u našim životima - piše ispod posta.

Mark i Nadia, između kojih je čak 30 godina razlike, bili su preplavljeni porukama čestitki, a među prvima im je čestitao Romeo Bekam koji je ostavio tri emotikona srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Podsetimo, bivši muž Dženifer Lopez, Mark Entoni (54), oženio se s Nadiom Fereirom (23). Ovo mu je četvrto venčanje, a ceremonija je bila u Majamiju krajem januara ove godine.

Ovo je inače sedmo dete koje očekuje. Entoni ima 29-godišnju ćerku Arijanu Munjiz, koju je dobio sa bivšom devojkom Debi Rosado, a dok je bio sa njom usvojio je i sina Čejsa Muniza.

Zatim je sa drugom suprugom dobio sinove Kristijana Munjiza (22) i Rajana Munjiza (19), a nakon što se rastao sa misicom Dajanom Tores, Entoni se oženio s Dženifer Lopez sa kojom je 2008. godine dobio takođe dvoje dece, blizance Maksimilijan David i Emu Maribel.

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA