Selena Gomez je na dodelu Zlatnog globusa došla sa svojom 20 godina mlađom sestrom

 
  • 0

Selena je nosila crnu Valentino Haute Couture haljinu sa ljubičastim rukavima, a ona i ona sestra je sa osmehom pozirala okupljenim fotografima na crvenom tepihu

Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

Nakon što je dočekala 2023. godinu u Meksiku sa Nikol Pelc, Bruklinom Bekamom i njihovim društvom, Selena Gomez je došla na dodelu Zlatnog globusa u Los Anđelesu.

Sa sobom je povela i svoju devetogodišnju sestru Grejsi Eliot Tifi, koju je javnost već imala prilike da vidi 2019. na premijeri Snežnog kraljevstva 2.

Selena je nosila crnu Valentino Haute Couture haljinu sa ljubičastim rukavima, a ona i ona sestra je sa osmehom pozirala okupljenim fotografima na crvenom tepihu.

Njena mlađa sestra nosila je zlatnu haljinu, zlatne cipele na nisku potpeticu i sjajnu Prada Kleo tašnu, čija je cena oko 3.600 evra.

Iako je njihova razlika u godinama velika, Selena i Grejsi se odlično slažu. Pevačica je veoma ponosna na svoju sestru, koju je Selenina majka Mendi Tifer dobila u drugom braku sa Brajanom Tiferom.

Video: Srpkinja zablistala na crvenom tepihu: Nina Seničar privukla pažnju među holivudskim zvezdama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA