Majka Megan Markl prvi put o torturi kroz koju je prolazila njena ćerka: Nije mogla da zaustavi suze

 
 
  • 3

Dorija je istakla da se u nekim trenucima osećala bespomoćno kada je zaštita njene ćerke u pitanju

Majka Megan Markl rasplakala se u dokumentarcu koji je objavio Netflix pod nazivom "Harry&Meghan", govoreći o svojoj ćerki i njenim suicidalnim mislima.

Naime, Dorija Regland , koja živi blizu princa Harija i Megan Markl u Kaliforniji, zaplakala je dok je pričala o ćerkinom teškom periodu i narušenom mentalnom zdravlju dok je živela u Velikoj Britaniji i da je tada osećala da ne može da je zaštiti, a istakla je da i je Megan prolazila kroz veliku psihičku torturu.

Hari je takođe izneo niz stvari vezano za svoju porodicu, posebno na oca i brata, aludirajući da su se venčali ne iz ljubavi, već sa ženama koje su odgovarale "kalupu".

Vojvoda je u dokumentarcu takođe rekao da su se članovi njegove porodice pitali zašto je Megan potrebna veća zaštita od medija nego što je bila data njihovim ženama, ali da nisu uspeli da shvate „rasni element“ i veliki pritisak javnost.

Tvrdnje iznete u trejleru juče su kraljevski stručnjaci brzo proglasili "glupostima", dok je jedan komentator rekao da je serija očigledno "oblik osvete".

Podsetimo, prve tri epizode ​​Hari i Megan, deo su višemilionskog ugovora porodice Saseks sa Netfliksom i emitovane su prošle nedelje, a poslednje tri epizode ​​od tri sata emituju se od danas.

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca mrtva trka

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jezivo

    15. decembar 2022 | 14:21

    Nju kapiram, udala se zbog paznje, slave... ali njega ne kapiram, jel su pare bas tooliikooo bitne da stalno pljuje po porodici.. nije bas da je bio siromah, pa ajd, frka.. uzas jedan

  • mileva

    15. decembar 2022 | 20:45

    Ona jadna glumica po zanimanju glumi vecu zrtvu od Dajane kao ona tako pati a on papak ništa ne konta ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA