Glumicu je kultni film "Flešdens" proslavio: Njenu scenu plesa ljudi obožavaju, a evo kako sada izgleda

 
 
  • 2

Prošlo je skoro 40 godina otkako je film izašao, a iako se nije dopao kritikama, zaradio je 92 miliona dolara i postao svetski hit

Dženifer Bils je proslavila film "Flashdance" iz 1983. godine, a njen ples uz pesmu "What A Feeling" stekao je kultni status. Iako je imala dvojnicu za najtežu koreografiju u filmu, glumicu je zavodljivi ples lansirao među zvezde.

Naime, nakon što ju je "Flashdance" proslavio, Bils je nastavila da se bavi glumom, a nedavno se na svom Instagram profilu oprostila od pevačice Iren Cara, koautora i izvođača pesme "Flashdance", "What A Feeling", koja je iznenada preminula.

- Hvala ti, briljantna Irena, na tvom otvorenom srcu i neustrašivom trostrukom talentu. Samo lepi sanjari mogu da pišu i izvode pesme za one koji se usude da sanjaju - napisala je glumica uz objavljivanje stare fotografije sa Irenom.

Pedesetdevetogodišnju glumicu na njenom Instagram profilu prati preko pola miliona fanova koji hvale njen mladalački izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jennifer Beals (@thejenniferbeals)

Inače, lepa glumica je poznata po tome što vodi zdrav način života, a vitku figuru održava redovnim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

Inače, glumica je dobila ponudu da snimi nastavak kultnog filma, koju je odbila uz obrazloženje da joj "novac nikada nije bio motiv".

Podsetimo, prošlo je skoro 40 godina otkako je film izašao, a iako se nije dopao kritikama, zaradio je 92 miliona dolara i postao svetski hit, a muzika iz filma se i dalje sluša.

(Telegraf.rs)

Video: Tea na binu izvela pevača o kom je brujala Srbija: "Zbog tebe živim..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    29. novembar 2022 | 10:03

    Kultnu scenu plesa na kraju je izvela dublerka a ne Dzenifer i u jos nekoliko scena, a najbolje od svega sto je dublerka izgledala vise kao muskarac sa zenskom perikom, bas je ocigledno. Inace muzika iz filma je kultna.

  • Natasa

    29. novembar 2022 | 17:14

    Tačnije zadnju scenu plesa je njih četvoro odradilo umesto nje a ne samo jedan dubler

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA