Svet je zapanjen ovim gestom: Kejt Vinslet donirala 17.000 funti samohranoj majci

 
 
 ≫ 
  • 0

Vinslet je donirala 17.000 funti porodičnoj "GoFundMe" stranici, odakle su je kontaktirali i saopštili da joj je glumica donirala novac za pomoć

Glumica Kejt Vinslet donirala je 17.000 funti samohranoj majci koja se suočava sa ogromnim troškovima oko računa za energiju, a sve kako bi održavala svoju ćerku u životu.

Njena ćerka Freja (12) ima tešku cerebralnu paralizu i oslanja se na dobijanje kiseonika za hronične probleme sa disanjem.

Hanter je rekla da je bila oduševljena kada je zvezda "Titanika" intervenisala kada je čula da je njihova borba objavljena na Bi-Bi-Siju.

Vinslet je donirala 17.000 funti porodičnoj "GoFundMe" stranici, odakle su je kontaktirali i saopštili da joj je glumica donirala novac za pomoć.

- Kada sam čula za novac, samo sam briznula u plač. Pomislila sam da nije stavrno. Još uvek razmišljam da li je ovo stvarno? - rekla je samohrana majka.

Naime, samohrana majka i njena ćerka Freja žive u velikoj kući koja nije energetski efikasna, a u kojoj ima prostora za Frejinu opremu.

Trenutno ih košta 6.500 funti godišnje zbog troškova grejanja doma, iako je Hanter rekla da je isključila grejanje u većini soba kako bi uštedela novac.

Pored cerebralne paralize, Freja se oslanja na dobijanje kiseonika zbog probleme sa disanjem, posebno tokom noći.

Video: Šta se desilo sa Kameron Dijaz i zašto je nestala?

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA