Sastanak Šakire i Pikea trajao 12 sati: Bivši par postigao dogovor o starateljstvu, evo s kim će živeti sinovi

 
 
  • 5

Pike je želeo da deca ostanu da žive u Barseloni, dok je Šakira želela da ih odvede u Majami. I tako je usledio niz sastanaka na kojima su pokušavali da dođu do rešenja

Otkako je u javnost procurila vest da je došao kraj 12-godišnje ljubavne veze između Žerara Pikea i Šakire, koji imaju dvojicu sinova, Milana i Sašu, popularni fudbaler i pevačica nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik oko starateljstva.

Pike je želeo da deca ostanu da žive u Barseloni, dok je Šakira želela da ih odvede u Majami. I tako je usledio niz sastanaka na kojima su pokušavali da dođu do rešenja.

Četiri su bila bezuspešna, ali onaj peti urodio je plodom. Sastanak je održan u ponedeljak, a trajao je maratonskih 12 sati.

"El Periodico" navodi da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju. Prethodno će Božić provesti u Barseloni s ocem, a Pike će moći da ih posećuje na Floridi kad god poželi. Nakon sastanka na kojem je postignut dogovor, njihovi advokati su izašli pred medije i rekli: "Gotovo je, postignut je dogovor."

- Želimo da objavimo da smo potpisali dogovor koji garantuje dobrobit naše dece, te će biti verifikovan na sudu. Naš jedini cilj je da pružimo deci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cenimo interesovanje koje je pokazano i nadamo se da će naša deca moći da nastave svoje živote s potrebnom privatnošću u mirnom i sigurnom okruženju - stoji u saopštenju Pikea i Šakire.

Podsetimo, Pike i Šakira objavili su da se rastaju ranije ove godine. Ubrzo nakon toga, Pike je uočen s Klarom Čijaom, svojom novom devojkom, zaposlenom u njegovoj producentskoj kući. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno.

Šakira je nedavno progovorila o razlazu s Pikeom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda, već i narušenog zdravlja njenog oca.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. novembar 2022 | 00:37

    Deca treba da zive s majkom, ona im je daleko potrebnija, a Pike je ispustio premiju posto novu Sakiru sigurno nece naci.

  • PECA

    11. novembar 2022 | 03:57

    Pike ima tipičnu bosansku facu.

  • Z

    11. novembar 2022 | 06:49

    Što si ostavio Šakiru ,debilu ,baš fina žena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA