Šer prvi put u javnosti sa četiri decenije mlađim izabranikom: Zbog fotografija se usijale mreže

 
 
 ≫ 
  • 1

Reč je o muzičkom producentu Aleksandru Edvardsu, a glasine o romansi su dodatno podgrejane nakon što su viđeni kako se nežno drže za ruke

Šer, nedelja mode u Parizu Foto: Profimedia/Jana Call me J/ABACA / Abaca Press

Slavna pevačice Šer pokazala je napokon četiri decenije mlađeg izabranika, a prve fotke obišle su ceo svet zbog čega komentari ne prestaju.

Naime, legendarna Šer našla se u centru pažnje i na meti komentara kada se pročulo da je u vezi sa 42 godine mlađim muškarcem. Reč je o muzičkom producentu Aleksandru Edvardsu, a glasine o romansi su dodatno podgrejane nakon što su viđeni kako se nežno drže za ruke.

Sada su Šer (78) i Aleksandar (36) prvi put uslikani zajedno ispred jednog restorana, a društvo im je kratko u izlasku pravio i njegov prijatelj, reper Tajga.

Par je nasmejano šetao ulicom punim prolaznika i paparaca i čini se da im nije previše smetala pažnja koju su izazvali kada su ih ugledali.

Šer koja može da se pohvali i mladolikim izgledom, za izlazak je odabrala crnu kombinaciju, pantalone i korset koji je naglasio njen dekolte, a preko kog je nabacila kratku jaknicu.

Inače, Aleksandar je poznat po vezi s manekenkom Amber Rouz, s kojom je raskinuo pre godinu dana, nakon što ga je ona optužila da ju je varao s 12 žena, što je on i sam na kraju priznao. Dve zvezde imaju trogodišnjeg sina Sleša.

Video: Ko će koga? Ovo je 8 tajnih ljubavnih parova Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    7. novembar 2022 | 11:23

    Drzim im fige da se ostvare jos kao roditelji !!!!! Sta ima lepse od toga !???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA