Bil Marej pipkao ženu na setu, ona pristala na nagodbu: Glumac morao da joj plati 100.000 dolara

 
 
  • 4

Produkcija je odmah prekinula snimanje filma kako bi ispitala incident, a nakon obavljenih intervjua sa obe strane, naloženo je da glumac plati oštećenoj veliku svotu novca

Holivudski glumac Bil Marej, koji je optužen za nedolično ponašanje nad jednom ženom iz produkcije na setu snimanja filma  "Being Mortal",platio joj je odštetu 100.000 dolara, piše "Dejli Mejl". 

Sredinom ove godine nagrađivani glumac optužen je za seksualno uznemiravanje. Produkcija je odmah prekinula snimanje filma kako bi ispitala incident, a nakon obavljenih intervjua sa obe strane, naloženo je da glumac plati oštećenoj veliku svotu novca.

Neimenovana žena, koja tvrdi da je doživela seksualno uznemiravanje, rekla je da se "zgrozila kada ju je pipnuo i poljubio", dok se glumac pojavio u jednoj emisiji i otkrio da se šalio, "ali da su došla druga vremena".

- Najviše bih voleo da svi shvate šta se desilo, ali želim da se ispitaju svi detalji incidenta i da mi, obe strane, nastavimo rad sa poštovanjem.

On je objasnio da je, dok je nosio masku na licu, prišao oštećenoj, gurnuo je na kauč koji je bio u blizini i seo na nju. Navodno ju je tada i poljubio, ne skidajući masku sa lica koja je neophodna na setu filma. Pojedini tvrde da je glumac mislio da žena, koja je nakon incidenta pristala na nagodbu od 100.000 dolara, flertuje s njim, dok on kategorički tvrdi da je reč o šali.

Navodno seksualno zlostavaljanje se odigralo pred svedocima, a pojedini tvrde da su i Marej i neimenovana žena imali maske na licu, a "činjenica da su svi bili tamo govori u prilog Mareja". Uprkos tvrdnjama glumca da je reč o zabavi, oštećena kaže da je za nju taj čin bio seksualne prirode i "užasnuta je svime što se desilo".

Produkcija "Searchlight" je suspendovala snimanje filma, rediteljskog debija Aziza Ansarija i nije sigurno da li će biti nastavljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA