Kris Rok neće da se javi Vilu Smitu, ni nakon izvinjenja: Ali i dalje se šali o šamaru

 
  • 1

Vil se osvrnuo i na često postavljano pitanje zašto se nije iste večeri izvinio kolegi glumcu, nakon što je održao govor posle dodele nagrade Oskar za najboljeg glumca u filmu Kralj Ričard

Glumac Vil Smit (53) objavio je video u kome se javno izvinio glumcu i komičaru Krisu Roku zbog šamara na ovogodišnjoj dodeli Oskara, ali kolega izglleda ni da čuje za izvinjenje.

Na Jutjubu, Instagramu i Fejsbuku pojavio se video "Prošao je minut", u kome se Vil izvinjava Roku za svoje ponašanje.

- Javio sam se Krisu i odgovorio mi je da još nije spreman da razgovara i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći - izvinjavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman da razgovaraš - rekao je u videu i dodao da se izvinjava i Krisovoj majci, kao i celoj njegovoj porodici.

Naglasio je i da ga supruga Džejda (50) nije podstakla da učini to što je učinio i dodao da preuzima potpunu odgovornost za svoje postupke.

- Ne postoji niti jedan deo mene koji misli da je to bila ispravno ponašanje u tom trenutku. Nijedan deo mene ne misli da je to bio primeren način za nošenje sa  osećajem uvrede i nepoštovanja - rekao je Vil.

Međutim, iako je to javno uradio, Krisova reakcija na izvinjenje je izostala - glumac izgleda ne želi ni da čuje za kolegu.

Vil se osvrnuo i na često postavljano pitanje zašto se nije iste večeri izvinio kolegi glumcu, nakon što je održao govor posle dodele nagrade Oskar za najboljeg glumca u filmu Kralj Ričard i rekao da mu je tada sve bilo nekako u magli i nejasno.

Podsetimo, Kris se na dodeli Oskara našalio sa suprugom Vila Smita na račun njenog problema sa gubitkom kose. Smit se tada popeo na binu i fizički nasrnuo na komičara opalivši mu šamar, a holivudske zvezde oko njih ostale su u čudu.

Smit je nakon skandala svojevoljno istupio iz Akademije koja mu je nakon toga zabranila pristup Oskarima u narednih deset godina.

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    31. jul 2022 | 00:55

    100% si bio u pravu. On tvojoj ženi treba da se izvini. Sad mu razlepi još jedan zato što se nije izvinuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA