Ilon Mask imao aferu sa ženom svog prijatelja? Milijarder bio sa suprugom suosnivača Gugla Sergejom Brinom

 
 
  • 1

Sergej je u januaru ove godine podneo zahtev za razvod braka, a povod je Nikolina prevara s njegovim prijateljem

Ilon Mask navodno je imao sa aferu Nikol Šanahan (37), suprugom svog dugogodišnjeg prijatelja, milijardera i suosnivača Gugla, Sergeja Brina, piše Daily Mail.

Zbog toga je Sergej u januaru ove godine podneo zahtev za razvod braka, o čemu su mediji ranje pisali, mada nisu znali povod, tvrdi britanski medij.

Ova afera je, prema njihovim navodima, dovela do iznenadnog kraja Ilonovog i Sergejevog dugogodišnjeg prijateljstva.

Kako kažu prijatelji ovog para za "Vol Strit Žurnal", njena romansa sa osnivačem "Tesle" je razlog kraha.  Oni dodaju da im je sad jasno i zašto je Ilon često tražio da prespava u prijateljevoj kući.

Inače, nije poznato koliko je romansa Nikol i Ilona trajala, ali dogodila se istog meseca kada je on dobio bebu preko surogat majke sa bivšom devojkom Grimes. Interesantno je da je Mask istog meseca u tajnosti dobio blizance sa bivšom izvršnom direktorkom jedne od njegovih kompanija, piše "Dejli Mejl".

Sergej Brin je sedmi najbogatiji čovek na svetu, a njegovo bogatstvo se procenjuje na 93 milijarde dolara, pa će ovaj razvod biti jedan od najskupljih u istoriji silicijumske doline.

Ipak, Sergej nije otkrio zbog čega želi da se razvede od Nikol, već je samo naveo da su u pitanju "nepomirljive razlike". Suosnivač Gugla je tražio zajedničko starateljstvo nad ćerkom koju su dobili 2018. godine, a navodno je pokušavao da sakrije istinu od javnosti kako njegova ćerka ne bi bila žrtva uznemiravanja.

Podsetimo, prijateljstvo dva milijardera trajalo je godinama, a 2008. godine, Sergej je dao 500 hiljada dolara kao podršku finansiranju kompanije "Tesla", u vrhuncu finansijske krize.

Ilon trenutno ima devojku, Natašu Baset, sa kojom je od februara.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA