Sandra Bulok šokirala odlukom, povlači se sa javne scene - ima jak razlog za to

 
 
  • 2

- Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspeha - izjavila je glumica

Glumica Sandra Bulok u jednom intervjuu otkrila je da se povlači sa javne scene i da je vreme za lakši poslovni raspored.

Naime, glumica je izjavila da uživa od pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza kao i da želi da radi isključivo za sebe.

- Potpuno sam pregorela. Toliko sam umorna, da nisam sposobna da donosim zdrave, pametne odluke i toga sam svesna - rekla je glumica.

Sandra je istakla da je veoma zahvalna na uspehu koji je postigla, ali je oduvek bila zabrinuta kako će popularnost uticati na njen privatan život.

- Uvek sam radila, dakle, imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu - rekla je i dodala da je morala sama sa sobom da razgovara o sopstvenom uspehu.

- Rekla sam samoj sebi: "Prestani da tražiš. Već ga imaš i ne treba više da se dokazuješ. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspeha - izjavila je Sandr,a pa progovorila o saradnji s producentkinjom filma "Izgubljeni grad", Lizom Čejsin.

- Ako odlazim praskom, želim to da uradim s pravom osobom - rekla je Bulok koja je u ovoj avanturističkoj komediji glumila Loretu Sejdž, a bila je i jedna od producenata. Film je zaradio gotovo 190 miliona dolara u bioskopima širom sveta.

Poslednjih godina, uz glumu, Bulok je svoje bogatstvo, koje se procenjuje na oko 250 miliona dolara, povećala i kao producentkinja niza uspešnih projekata, filmskih i televizijskih.

Glumica je izjavila da ne zna da li će se ikada vratiti glumi, ali da sigurno neće biti pristutna jedan duži vremenski period.

Iako u njenom rasporedu trenutno nema novih projekata, i uz profesionalnu pauzu, glumicu će gledaoci ipak moći da vide i u nečemu novom. Naime, u avgustu u bioskope stiže film "Bullet Train", akcijski triler u kojem uz nju glavne uloge igraju Bred Pit, Majkl Šenon i Džoki King.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    22. jun 2022 | 09:59

    A šteta što se povlači, dobra je glumica Sandra BULO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA