Dečko Megan Foks objavio sliku sa majkom koja ga je napustila kada je imao 9 godina

 
 
 ≫ 
  • 2

- Nije baš da se preselila negde u kvart, pa da sam mogao preći par ulica i videti je. To je bilo "zbogom" na nekoliko godina - ispričao je reper jednom prilikom

Machine Gun Kelly, Mašin Gan Keli Foto: Tanjug/AP/MTV

Dečko Megan Foks (36), reper Mašin Gan Keli (32) objavio je prvu fotografiju sa majkom koja ga je napustila kada je imao 9 godina.

Mašin se godinama praktično nije viđao sa majkom, koja ga je napustila kada mu je bila najpotrebnija, a pomirili su se prošle godine.

Mama i sin zajendo su pozirali namsejani, reper je držao srednje prste na obe ruke, dok je njegova majka  pokazivala dva prsta, što ima značenje mira.

- Predstavljam vam svoju mamu - napisao je Mašin kratko na Instagramu uz prvu fotografiju sa majkom.

Reper je govorio o majčinoj odsutnosti tokom njegovog detinjstva u pesmi pod nazivom "Burning Memories".

- Mrzeo sam kada bi, dok sam bio dete, dolazila da me poseti na jedan dan. Ali sećam je se još iz vremena kad sam imao devet godina i kad je bila s mojim ocem. Bilo je jako čudno kad je otišla. Nije baš da se preselila negde u kvart, pa da sam mogao preći par ulica i videti je. To je bilo "zbogom" na nekoliko godina - ispričao je reper jednom prilikom.

- Kad bi kasnije dolazila da me vidi, ja sam mislio "Ko si ti, dovraga?". U to vreme sam postajao muškarac, ne sećaš se više šta se dogodilo kad si bio klinac. Trebala je biti tu celo vreme - rekao je on tada.

Video: Megan Foks sa Apenina: Italijansku misicu povezivali sa Dušanom Vlahovićem

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA