Društvenim mrežama kruže fotografije Ilona Maska u modricama: Amber je i njega tukla?

 
 
 ≫ 
  • 0

Mask se zaljubio u Herd dok je još trajao njen razvoda od Depa, a prvi put su raskinuli 2017. zbog pretrpanih rasporeda

Amber Herd navodno je tukla i bivšeg dečka milijardera, Ilona Maska, a njegove fotografije s navodnim modricama na glavi poslednjih dana preplavile su društvene mreže.

Naime, društvene mreže poslednjih dana preplavile su fotografije milijardera Ilona Maska, s navodnim modricama na glavi, a koje mu je navodno nanela Amber, tokom kratke romanse.

Mask se zaljubio u Herd dok je još trajao njen razvoda od Depa, a prvi put su raskinuli 2017. zbog pretrpanih rasporeda.

Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspeli. Ilon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

- Upravo sam raskinuo s devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je raskinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako - otkrio je u intervjuu najbogatiji čovek na svetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živela na njegov račun, te da je bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije volela Maska, već je njime "popunjavala prazninu" i "ublažavala tugu".

Podsetimo, glumac Džoni Dep je tužio glumicu za klevetu u iznosu od vrtoglavih 50 miliona dolara, a sudski proces jedna je od verovatno najvećih selebriti sapunica svih vremena, jer gledaoci širom sveta gotovo svakodnevno prate suđenje poznatog para i pikanterije koje iz dana u dan pune naslovnice tabloida.

Veliki deo javnosti stao je na stranu glumca jer je Herd više puta uhvaćena u lažima, a Depovi advokati nastoje da dokažu i kako njihov klijent nikad nije fizički napao svoju bivšu suprugu, već da je to sve laž. Istu stvar tvrde i njihove komšije koje su istakle kako nikada nisu videli Amber u modricama, dok Depa jesu.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Video: Nadica Ademov sa milionerom i prinovom uživa u pravom raju: Snimak igranja pevačice i bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA