Uhapšen Rijanin dečko zbog pucnjave: Policija ga privela na aerodromu

 
 
 ≫ 
  • 0

Ovo nije prvi put da reper ima problema sa zakonom, on je 2019. godine uhapšen u Švedskoj zbog nanošenja teških telesnih povreda

Rijaninog dečka sa kojim očekuje dete, repera ASAP Rokija, jutros je privela policija na aerodromu u Los Anđelesu, zbog pucnjave u kojoj je učestvovao 2021. godine.

Roki je, kako pišu strani mediji, uhapšen nakon što se s Rijanom vratio s putovanja na Barbados, gde su otišli usred glasina o raskidu zbog njegove navodne prevare.

Vest o hapšenju potvrdio je za "NBC" reperov advokat.

Kako prenosi "NBC News", žrtva koja je preživela pucnjavu navodno je rekla policiji da joj je Roki prišao sa pištoljem na ulici gde su muzičara navodno pratila još dvojica, javnosti nepoznata lica.

Tvrdio je da je Roki pucao u njega tri do četiri puta i veruje da mu je jedan od metaka okrznuo levu ruku.

Kako se dalje navodi, ovaj incident prijavljen je tek pre nekoliko dana, ali ne i u Novembru, kada se po navodima žrtve i dogodio napad.

Podsetimo, ovo nije prvi put da reper ima problema sa zakonom. On je 2019. godine uhapšen u Švedskoj zbog nanošenja teških telesnih povreda i tada je skoro mesec dana proveo u zatvoru, nakon čega je osuđen na uslovnu kaznu.

Video: Rijana prošetala dečka i trudnički stomak: Ovaj detalj oduševio fanove

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pazarila novu zver od 175.000 evra! Na snimanje Zvezda Granda stigla u besnoj mašini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA