Ronaldu je preminuo sin, a svet su potresle i njihove tragedije: Ove zvezde su izgubile decu

 
 
  • 2

Gubitak dece smatra se s pravom najvećim bolom sa kojim čovek može da se susretne, a takvu tragediju nažalost su doživeli mnogi

Jednom od najboljih fudbalera svih vremena Kristijanu Ronaldu preminulo je dete, saopštio je fudbaler na svom Instagramu.

Kako je otkrio portugalski fudbaler na porođaju njegove supruge Georgine Rodrigez dečak je preminuo, dok je devojčica rođena živa.

Gubitak dece smatra se s pravom najvećim bolom sa kojim čovek može da se susretne, a takvu tragediju nažalost su doživeli mnogi.

U svetu poznatih, ove ličnosti sahranile su svoje naslednike.

Kijanu Rivs

Glumac Kijanu Rivs (57) sa bivšom partnerkom Dženifer Sime (28) izgubio je dete u njenom osmom mesecu trudnoće.

Tokom 90-ih Kijanu je bio u vezi s glumicom Dženifer Sajm, a 1999. su dobili mrtvorođeno dete, ćerkicu Avu. U osmom mesecu trudnoće Dženifer je morala da ide na hitnu operaciju, tj. porođaj, ali ishod je emocionalno uništio i Dženifer i Kijana.

Dve godine nakon tog velikog udarca Dženifer je poginula u dobi od 28 godina. Život je izgubila u automobilskoj nesreći.

Džon Travolta

Džon Travolta (67) suočio se s nezamislivom boli kada mu je 2009. preminuo sin Džet, koji je tada imao 16 godina. Glumac je bio na porodičnom odmoru s decom i suprugom Keli Preston, koja je umrla 2020., na Bahamima. Džet je doživio napad gušenja u hotelskoj sobi i udario glavom o kadu te umro.

Inače, Džonov sin je bolovao od Kavasaki sindroma, bolesti koja pogađa arterije, što je otkriveno 2003. Bio je lošeg zdravlja od svoje druge godine, a dijagnostifikovani su mu i autizam i astma.

Silvester Stalone

Akcijski junak Silvester Stalone (75) od 1997. je u idiličnom braku sa trećom suprugom, bivšom manekenkom Dženifer Flavin (53) , sa kojom ima četiri ćerke. Sa fotografkinjom Sašom Čak 2012. je proživljavao najgore trenutke u svom životu kada im je preminuo sin Sejdž, od koje se razveo 1985.

Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom. Glumac je tada tražio od javnosti i medija da poštuje njegovu bol i pruži mu potreban mir.

Erik Klepton

Slavni muzičar Erik Klepton (76) napisao je jednu od najlepših balada, pesmu "Tears in Heaven" inspirisan najtežim trenutkom u svom životu. Gitaristu je 20. marta 1992. stradao četverogodišnji sin Konor.

Erikov sinčić je skakao u stanu prijateljice njegove devojke Lori, koji se nalazio na 53. spratu solitera u Njujorku. U jednom trenutku je pao kroz prozor, sleteo na krov obližnje četvorospratnice i ostao je na mestu mrtav.

Dr.Dre

Reper Dr. Dre (56) ostao je bez sina Andrea Janga 23. avgusta 2008. nakon što se u dobi od 20 godina predozirao morfijumom i heroinom. Pronađen je mrtav u kući na Vudlends Hilsu nakon što se vratio iz noćnog izlaska.

Majk Tajson

Bivši svetski prvak u teškoj kategoriji Majk Tajson (55) izgubio je 26. maj 2009. četvorogodišnju ćerku Egzodus nakon što je preminula od slučajnog gušenja. Devojčicu je pronašao tada sedmogodišnji Majkov sin Migel na pokretnoj traci za trčanje u njihovoj kući u Finiksu i pozvao majku.

Ona je pružila prvu pomoć Egzodus i pozvala hitnu pomoć i odvedena je u bolnicu gde je stavljena na aparate za održavanje života, ali nije joj bilo spasa. Tajsonova se zadavila kablom za struju koji je visio s konzole na isključenoj napravi za trčanje.

 Džon Ledžend

Muzičar Džon Ledžend (41) i njegova supruga, manekenka Krisi Tajgen (34) izgubili su sina prilikom pobačaja 30. septembra 2020.

Naime, par je želeo da oda počast svom sinu koji je prevremeno rođen u 20. nedelji trudnoće, pa su oboje istetovirali ime koje su želeli da mu daju.

Tajgen je nakon što je izgubila bebu u emotivnoj objavi na Instagramu otkrila je da su ona i Džon planirali da mu daju ime Džek.

Video: Gruovo telo odneto sa mesta nesreće posle 5 sati

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA