Suočavanje Džonija Depa i Amber Herd u sudnici: Advokati tvrde da je imala napade besa

 
 
  • 1

Suđenje bivših supružnika je tema broj jedan u Holivudu

Amber Heard, Johnny Depp, Amber Herd, Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Svetska javnost sa budnom pažnjom prati suđenje Džonija Depa i Amber Herd. Glumac je tužio svoju bivšu suprugu zbog klevete, a njegovi advokati su u uvodnoj reči, kako prenosi portal Unilad, tvrdili kako je Herd nepovratno naškodila njegovoj karijeri.

Istakli su kako je njegova reputacija zauvek promenjena, te kako lažne optužbe glumcu lako mogu da unište karijeru. Njegovi advokati tvrde kako je glumac zapravo žrtva zlostavljanja, te da je od Amber Herd trpeo i fizičko i psihičko zlostavljanje.

- Herd je problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe, baš kao što je manipulisala i Džonijem Depom - naglasili su.

Kao argument su naveli da se Dep navodno skrivao u kupatilu da izbegne njene napade besa, a njegov pomoćnik bi im redovno rezervirao odvojene sobe kako bi on mogao negde da se sakrije ako ona naglo pobesni.

Istakli su i kako je Herd kriva za "dramatične scene prekida njihove veze" i da je celu stvar preokrenula na priču o porodičnom nasilju. Osim toga, istakli su da je ona opsednuta svojim imidžom u javnosti, te da je na temelju iskrivljene slike odnosa s Džonijem Depom postala ambasadorka pokreta Me Too.

Uvodnu reč Depovi advokati završili su sledećim rečima: "Ona se pripremala da na ovom suđenju odglumi ulogu života."

Podsetimo, pre tri godine je glumac pokrenuo tužbu u kojoj je naveo da ga je bivša žena oklevetala u pismu koje je objavio Vašington post 2018. godine u kojem je napisala da ju je Dep pretukao, zbog čega je ostao bez nekoliko filmskih uloga.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    13. april 2022 | 16:06

    Dzek sparov je faca za ovu likusu,,pa vidi se po faci kakvo je zlo od zene,,PRAVDA ZA DZONIJAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA