Najlepšu ženu na svetu postideo dečko nasred ulice: Njena reakcija je presimpatična

 
 
 ≫ 
  • 5

U jednom trenutku činilo se kao da je Kalaman nešto šapuno Beli, nakon čega je usledila njena rekcija

Bella Hadid, Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Poznata manekenka i najlepša žena na svetu, Bela Hadid "uhvaćena" je sa dečkom Markom Kalamanom, koji ju je postideo nasred ulice.

Bela i njen partner "uhvaćeni" su u Njujorku kada su se u stan vraćali iz restorana u kom su kupili ručak, ali su želeli da svoj obrok pojedu na intimnijem mestu, u svom domu.

Manekenka i njen partner bili su u ležernom izdanju i izgledali su veoma moćno, a dok je Mark u jednoj ruci nosio hranu, drugom je držao Belu za ruku. Romantični momenti poznatog para tokom šetnje do kuće oduševili su njihove fanove.

U jednom trenutku činilo se kao da je Kalaman najlepšoj ženi na svetu nešto šapnuo nakon čega je ona sagla glavu i široko se nasmejala. Iako prisutni nisu čuli, jasno je da se Bela "postidela" zbog nečega.

Podsetimo, Bela je nedavno priznala da je alkoholom lečila anksioznost i depresiju zbog čega je pre šest meseci prestala da pije.

- Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak i ja počela da otkazujem noćne izlaske za koje sam osećala da se neću moći kontrolirati - rekla je manekenka za InStyle.

- Ne osećam potrebu više za pićem jer znam kako će to uticati na mene u 3 ujutro kada se probudim s užasnim tegobama razmišljajući o toj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu - priznala je Hadid.

Video: Najlepša žena sveta u naručju drži unuku Željka Mitrovića: Toliko je prelepa

(Telegraf.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • honor

    22. februar 2022 | 16:56

    Jel zaista ovo najlepsa zena????

  • Limar

    22. februar 2022 | 16:50

    Ko je njoj dodelio titulu najlepse zene na svetu?Jel bilo neko takmicenje,sta?Riba je teski prosek..

  • Festiva

    22. februar 2022 | 18:21

    Najlepsa zena na svetu? Po cijem.misljenju? Bela Hadid je imala niz estetskih zahvata na licu i nije u redu da ona bude ,,najlepsa"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA