Svi su mislili da je razmažena bogatašica, a Paris je nakon 20 godina priznala da je žrtva zlostavljanja

 
 
 ≫ 
  • 3

U mladosti je punila medijske naslovnice zbog svog skandaloznog načina života, a 2007. je čak završila u zatvoru jer je prekršila uslovnu kaznu i vozila bez vozačke koja joj je oduzeta jer je vozila u pijanom stanju

Paris Hilton proslavila je 41. rođendan 17. februara, a iako mnogi o njoj imaju mišljenje da je bahata i razmažena bogata naslednica, Paris nije život mazio, a kroz šta je prošla otkrila je tek nakon 20 godina.

Odrasla u velikoj porodici, a njeni roditelji su jako bogati jer poseduju poznati lanac hotela Hilton, zbog čega su joj mogli priuštiti sve što je htela pa je tako došla dobila epitet razmažene bogatašice.

U mladosti je punila medijske naslovnice zbog svog skandaloznog načina života, a 2007. je čak završila u zatvoru jer je prekršila uslovnu kaznu i vozila bez vozačke koja joj je oduzeta jer je vozila u pijanom stanju.

Javnost joj se još više rugala kada je u javnost procurio njen intimni snimak sa bivšim dečkom Rikom Salomonom, što je za nju bilo bolno iskustvo. Mnogi nisu znali za zlostavljanje koje je doživela kao tinejdžerka kada su je roditelji poslali u školu za "vaspitavanje", a sve to je otkrila u svom dokumentarcu "This is Paris".

- To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad sam ustala pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osjećam loše - ispričala je Paris nakon 20 godina.

- Mislim da im je cilj bio da nas sve slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su nas uplašiti, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali nagu - ispričala je ona tada.

Od razmažene plavuše Paris je sada DJ, a za samo jedan nastup zaradi milion dolara, a njeno bogatstvo se procjenjuje na 300 miliona dolara.

Nakon što su procurili njeni intimni snimci, Hilton dugo nije imala poverenja u muškarce i nije se želela da se veže, ali se 2021. ipak udala za poduzetnika Kartera Reuma, a na njenoj svadbi je bila i Kim Kardašijan (41) koja je pre radila za Paris kao stilistkinja.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stanković na proslavu doveo sinove, uparili stajlinge! Evo kako ih je Jovana dočekala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA