Megan se verila sa reperom, njen bivši uveliko čeka dete, a tek sada su se razveli

 
 
  • 0

Megan je pokrenula postupak za razvod u decembru 2020. godine

Megan Foks, Masin Gan Keli Foto: Tanjug/AP

Glumica Megan Foks (35) i Brajan Austin Grin (48) posle dve godine brakorazvodne parnice, konačno su se razveli.

Megan je tokom razvoda stupila u vezu sa pevačem Mašin Gan Kelijem (31), sa kojim se pre mesec dana i verila.

Bivši suprug Megan, glumac Brajann Austin Grin takođe uživa sa svojom novom partnerkom Šarnom Burges. Par očekuje i prvo zajedničko dete.

Megan je pokrenula postupak za razvod u decembru 2020. nakon što je navela da postoje nepomirljive razlike koje su dovele do njihovog razdvajanja.

Gotovo godinu dana kasnije, bivši supružnici podneli su zahtev za razvod, ali je došlo do kašnjenja u finaliziranju zahteva jer je sudija vratio papirologiju koju "nisu ispravno popunili". Brajan je za strane medije potvrdio da su se zapravo razišli još 2019. godine.

- Uvek je bila iskrena prema meni i ja sam uvek bio iskren prema njoj. I znam da će me uvek voleti i znam, što se tiče porodice, ono što smo izgradili je stvarno posebno. Zato smo odlučili da se pobrinemo da to ne izgubimo. Bez obzira na sve, uvijek ćemo biti prijatelji i ujedinjeni zbog dece - rekao je Brajan.

Par se venčao 2010. godine i zajedno imaju troje dece, Noaha (9), Bodija (7) i Journeja (5), a od razlaza pre gotovo dve godine oboje su pronašli nove ljubavi.

Video: Cela Velika Britanija slavi: Stigla kraljevska beba

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA