Kajli Džener i Trevis Skot dobili drugo dete: Porodila se u tajnosti, evo kog pola je beba

 
 
 ≫ 
  • 1

Kajli i Trevis imaju četvorogodišnju ćerkicu Stormi

Kajli Džener (24) i dečko Trevis Skot (30) dobili su drugo dete. Prema objavi na društvenim mrežama, reč je o dečaku koji je rođen 2. februara 2022. godine, samo dan nakon rođendana njegove starije sestre Stormi (4).

Ime dečaka, koji je ponovo povećao broj u klanu Kardašijan-Džener, nije poznato.

Kajli je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj njena ćerka Stormi drži za ruku svog novorođenog brata. Nakon toga je na Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se mogu videti cvetni aranžmani koje je dobila od porodice povodom rođenja sina.

Njeni pratioci, ostavili su joj brojne komplimente i lepe želje u komentarima ispod objave rođenja sina. Otac deteta, reper Trevis Skot, još se nije oglasio.

Podsetimo, Kajli je pre mesec dana objavila na Instagram fotografije sa tematske proslave darivanja deteta u stilu belo-zlatnih žirafa. Džener je za tu priliku nosila usku dugu belu haljinu, srebrnu ogrlicu i srebrne viseće minđuše.

Svaki gost na zabavi je dobio po meri napravljen špil sa ugraviranim imenom, a na jednoj špilji je očigledno pisalo "Vanda", što se najverovatnije odnosilo na mamu Travisa Skota, Vandu Vebster.

Džener je takođe pokazala neke od poklona koje je dobila, uključujući Christian Dior kolica za bebe i odgovarajuću torbu za pelene koje su bile okružene plavim torbama od Tiffani & Co.

Video: Kajli Džener u predivnom videu otkrila da je drugi put trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA