Fatalni Italijan na stadionu bez šminke i u običnom izdanju: Pozdravio se sa ovom "facom"

 
 
  • 1

Damiano David je bodrio svoj tim protiv Đenove na stadionu Olimpiko

Damiano David Roma Đenova Maneskin Foto: Tanjug/AP/Alfredo Falcone/LaPresse

U subotu, na stadionu Olimpiko u Rimu, odigrana utakmice italijanske Serije A između domaće Rome i Đenove. Fudbalski tim iz glavnog grada Italije imao je podršku sa tribina od svojih vernih navijača, a tamo su bile i poznate ličnosti.

Za svoju Romu navijao je i Damiano David, pevač grupe Maneskin, koja je prošle godine pobedila na "Evrosongu" u Roterdamu.

Izazovni Italijan privukao je pažnju foto-reportera, a utakmicu je pratio u društvu svog prijatelja. Pevač Maneskina bio je elegantno obučen, nosio je kaput, a oko vrata je stavio šal fudbalskog kluba Roma.

U jednom trenutku pozdravio se i sa legendom italijanskog fudbala Frančeskom Totijem, koji je takođe došao na utakmicu. Podsetimo, popularni "princ Rima", Frančesko Toti, igrao je tokom cele svoje karijere upravo za Romu i stekao status legende.

Što se tiče Maneskina, popularna grupa je nedavno saopštila da odlaže svoju turneju zbog pandemije korona virusa.

- Zdravo ekipo, jako nam je žao, ali moramo da vam kažemo da moramo odložimo celu turneju u Evropi 2022. godine i ArenasTour u Italiji zbog situacije s kovidom-19. Jako nam je žao. Puno smo radili za ovu turneju i sve je bilo spremno i spremno za polazak, ali nažalost u posljednih nekoliko dana imali smo loše vesti o kapacitetu dvorana. Ne možemo da garantujemo sve svirke, jer svaka zemlja ima svoja pravila i toga se moramo držati, naravno, jer moramo odraditi svoje svirke u potpunoj sigurnosti za sve - naveli su iz benda.

- Jako nam je, jako žao i nadamo se da ćemo imati priliku da vam saopštimo nove datume što je pre moguće, a najkasnije do 1. marta 2022. godine. Hvala vam na strpljenju i podršci, svi smo zajedno u ovoj situaciji tako da samo moramo izdržati, ali doći ćemo natrag, kunemo se, i to će biti još bolje. Ok ekipo, volimo vas... Hvala vam svima - naveli su iz grupe u objavi na Instagramu 24. januara 2022. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Inače, gostujući u emisiji "Amidži šou", zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić rekao je da se radi na tome da Maneskin dođe u prestonicu Srbije.

- Hoću, jer sam to obećao mladima. Maneskin je inače otkazao svoju evropsku turneju, zato što ne mogu da drža koncert u zatvorenim salama, tako da smo u pregovorima da budu na otvorenom. Nadam se da ćemo uspeti. Obećao sam i uradiću to. Oni su evropski hit, tako da mogu da biraju, ali nadam se da ćemo uspeti da ih dovedemo. Inače, ja mislim da u Beogradu treba da bude jedan veliki koncert. Maneskin još nije takva grupa, ali to između ostalog čini Beograd velikim - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA