Georgina i Ronaldo objavili novu fotku, a svi zumiraju jedan detalj

 
 
  • 6

Ronaldova lepša polovina je svojim stajlingom ponovo privukla pažnju pratilaca

Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Giorgina Rodriguez, Georgina Rodrigez Kristijano i Georgina, Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Kristijano Ronaldo objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa verenicom Georginom u privatnom avionu.

- Bez obzira koliko putujemo po svetu, u Portugalu se uvek osećamo kao kod kuće. Fantastično vreme, divna hrana i Portugalci... Uvek se radujemo dolasku u našu zemlju. Sada je vreme da se vratimo u Mančester i koncentrišemo se na našim ciljevima, ali vidimo da ćemo uskoro biti zajedno - napisao je Ronaldo pored fotografije koja je pokupila skoro šest miliona lajkova.

Georgina je pozirala u krznenoj jakni, a pažnju je ukrala lakirana Birkin torba čija se vrijednost kreće od 40.000 kuna pa naviše.

Hermes Birkin je najlegendarnija torba svih vremena, do koje čak i najbogatiji teško mogu da dohvate. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 40 hiljada kuna, a najskuplji i do pola miliona kuna.

Pre nekoliko godina, u aukcijskoj kući Christie's u Hong Kongu, torba Birkin prodata je za neverovatnih 380.000 dolara, što je čini najskupljom torbom na svetu.

Birkin torba je dobila ime po glumici i pevačici Džejn Birkin, a nastala je 1981. godine.

Georgini ovo nije jedina Hermes Birkin torba koju poseduje (ima ih najmanje šest), a Ronaldo se mogao videti sa takvom torbom.

Video: Do sad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA