Reper saopštio da će pokriti troškove sahrane za ljude tragično stradale na njegovom koncertu

 
 
  • 0

- Ovo je samo jedan od mnogih koraka koje planiram da učinim kako bih pomogao onima koji tuguju da prebrode ovo razdoblje i da se oporave - istakao je

Reper Trevis Skot u potpunosti je preuzeo na sebe troškove sahrane za svih osam osoba koje su izgubile živote u stampedu tokom njegovog koncerta.

On je istakao da će nastaviti da daje podršku porodicama nastradalih, a takođe se udružio s online psihološkim udruženjem "Beter Help" kako bi svi koji su prisustvovali tragičnom događaju dobili pomoć koja im je potrebna.

- Ovo je samo jedan od mnogih koraka koje planiram da učinim kako bih pomogao onima koji tuguju da prebrode ovo razdoblje i da se oporave - napisao je u izjavi.

On je naveo kako otkazuje sve koncertze koji su bili najavljeni za blisku budućnost, a svim svojim obožavateljima obećao je da će vratiti novac za kupljene karte, piše Today.

Podsetimo, tokom stampeda na koncertu Trevisa Skota na festivalu Astroworld u Hjustonu poginulo je najmanje osam osoba, a više njih je povređeno. Do incidenta je došlo kada se publika za vreme nastupa počela da se približava bini. Koncert je nakon toga prekinut.

Inače, mnoge porodice žrtava krivicu svaljuju upravo na repera, a pojedini fanovi su najvaili da će ga tužiti i od njega potraživati novčanu naknadu zbog stresa koji su proživeli tokom stampeda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA