Vudi Harleson udario pijanog muškarca u baru: Intervenisala i policija

 
 
  • 0

Istraga je i dalje u toku

Holivudski glumac Vudi Harleson udario je pijanog čoveka koji je pokušavao da snimi glumca i njegovu ćerku tokom noćnog provoda, piše magazin The Sun.

Pomenuti incident se dogodio u jednom baru u Vašingtonu nakon što se Vudi uznemirio tvrdeći da ih nepoznati muškarac želi fotografirati.

Strani mediji pišu da je policija konačno intervenisala. Glumac tvrdi da je prišao pijanom muškarcu i rekao mu da prestane sa fotografiranjem i da izbriše već snimljene fotografije, ali je navodno muškarac krenuo prema njemu i pokušao ga uhvatiti za vrat.

Glumac je izjavio da je zbog toga udario čoveka u predeo vrata i da je sve bilo u samoodbrani, a njegovu verziju priče potvrdili su i svedoci koji su u to vreme bili prisutni u baru.

Policija je kasnije ispitala čoveka sa kojim se Harelson sukobio. Oni i dalje nastavljaju istragu, a ako bude podignuta optužnica, pustiće njegovo ime.

Inače, Vudi ima tri ćerke - Deni, Zoi i Makani. Strani mediji pišu da se ne zna sa kim je od njih glumac bio za šankom.

Podsetimo, glumac je ranije takođe ušao u sukob sa profesionalnim fotografima. Godine 1995. napao je dva fotografa tvrdeći da prate njegovu porodicu na putovanju u Martha's Vineiard. Na kraju je morao da im plati odštetu. Navodno je 2006. napao fotografa i slomio mu kameru.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA