Otac Britni Spirs nezadovoljan odlukom suda: Pogrešili su! Držao sam jezik za zubima

 
 
  • 0

Britnin otac oglasio se putem advokata

Džejmi i Britni Spirs Džejmi i Britni Spirs, Foto: Tanjug/AP

Nakon što mu je posle 13 godina ukinuto starateljstvo nad ćerkom Britni Spirs, kao i upravljanje njenom imovinom, oglasio se Džejmi Spirs, vidno nezadovoljan odlukom suda.

Britnin otac oglasio se putem advokata, koji je govorio u njegovo ime.

- Gospodin Spirs bezuslovno voli svoju ćerku Britni. Trinaest godina pokušavao je da čini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao staratelj ili njen otac - započela je njegova advokatica Vivijen Toren.

- Svako ko je pokušao da pomogne članu porodice koja se bori s mentalnim zdravljem, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno - saopšteno je.

U saopštenju je dodato kako je Džejmi odlučio da "drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britni". On smatra da je odluka suda gubitak za Britni.

- Sud je pogrešio što je suspendovao gospodina Spirsa, postavio stranca na njegovo mesto da upravlja Britninim imanjem i produžio samo starateljsko pravo koje je Britni molila da sud otkaže ranije ovog leta - stoji u saopštenju.

Na mesto Britninog oca došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Advokatica Britninog oca je rekla da gospodin Spirs bezuslovno voli svoju ćerku i da će da nastavi da pazi na nju i raditi u dobroj veri na rešavanju svih pitanja.

Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog starateljskog prava zakazano je za 12. novembar.

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA