Detalji braka Makronovih: "Predsednik zove Bridžit svakih sat i po, uvek znaju šta onaj drugi radi"

 
 
 ≫ 
  • 1

- Predsednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega - navodi se u knjizi

Emanuel Makron Emauel i Bridžit Makron, Foto: Profimedia/AFP

Najnovija biografija francuskog predsednika Emanuela Makrona (43) otkriva nove detalje njegovog odnosa sa 25 godina starijom suprugom Bridžit Makron (68).

Autorka je francuska novinarka Gael Tchakaloff (49), koja se sprijateljila sa Makronovima 2016. godine, a pomno ih je pratila tokom poslednjih godinu i po dana, te napisala biografiju "Dok smo zajedno".

Biografija, koja još uvek nije službeno autorizovana od strane predsednika i njegove supruge, sadrži njihove citate te ih portretira kao par koji sve radi zajedno i koji se boji da radi bilo šta bez znanja onog drugog, piše Daily Mail.

Autorku u knjizi otkriva kaku ju je "fascinirala" njihova ljubavna priča, takođe navodi da francuski predsednik zove svoju suprugu svakih sat i po, te da je ona njegova osoba od najvećeg poverenja.

Anonimni izvori bliski predsedničkom paru takođe su progovorili o njihovoj snažnoj vezi te otkrili da je Brdžit isključivo posvećena suprugovom uspehu.

Zbog velike razlike u godinama Bridžit se već navikla na šale na njen račun, a glasine o tome kako je njihova veza samo pravan za Makronovu homoseksualnost je nakon predsedničkih izbora opovrgnuo izvor blizak paru.

- Pravi su par i izuzetno su bliski - rekao je izvor, dodajući kako Makron ustvari "želi samo svoju mamicu".

- Imaju zajednički raspored, te iz minute u minutu znaju šta onaj drugi radi. Uvereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost. Predsednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drema i uopšte ne čuje šta joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka - samo su neke od pikanterija koje je iznela u knjizi.

- Oboje su izuzetno inteligentni, povezani na različitim hnivoima te, uz sve to, i dalje jako zaljubljeni. Takođe, vole knjige,  čitanje i njihov pristup životu baš je takav. Kada razgovarate s Bridžit ili Emanuelom, njihov govor prepun je literarnih aluzija. Moja knjiga nije politička knjiga, već knjiga o ljubavi. Kada bih ih vidjela zajedno, a viđala sam ih često, uvek su se dodirivali i ljubili u obraz - otkrila je autorka knjige.

- Pričaju kada i koliko mogu, danju i noću. Njena kanelarija se nalazi u ženskom krilu prizemlja Elizejske palate, a njegov je na prvom spratu pa se često viđaju - navodi autorka.

Premda je Makron blizak sa svojom majkom, više puta se kroz knjigu provlači majčinska uloga Bridžit prema suprugu. Spisateljica ističe da Makronova mama i Bridžit, koja je tri godine mlađa od svekrve, imaju prijateljski odnos.

Video: Napadnut predsednik Francuske

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA