Kajli svi smatraju "Kardašijankom" zbog bogatih oblina, ali Kendal je sada pokazala čime raspolaže

 
 
 ≫ 
  • 0

Sve sestre osim nje su ugradile silikonske implantate u grudi, uvećale usne, jagodice i zadnjicu, a Kendal je prkosila trendu, te se u javnosti smatrala "manje privlačnom"

Kendal Džener Kendal Džener, Foto: Profimedia

Svima je već dobro poznata priča o najpopularnijoj američkoj porodici Kardašijan-Džener. Kim Kardašijan proslavila je svoju porodicu, koja godinama snima rijaliti o zajedničkom životu, a najpoznatija starleta pažnju je privukla svojim oblinama i egzotičnim izgledom.

Da bi sve sestre da budu kao Kim, osim njenih rođenih sestara, Kortni i Kloi Kardašijan, koje su se podvrgle sličnim korekcijama kako bi ličile na nju, pokazala je i njena polusestra Kajli Džener, koja je pre nekoliko godina drastično promenila izgled, i od mršavice postala "vlasnica" zadnjice koja može da parira sestrinoj.

Jedina koja je uspela da odoli nametnutom trendu, koji je pratio ceo svet je Kendal Džener, Kimina druga polusestra, koja se bavi modelingom.

Kendal je uvek bila mršava i manekenske građe, zbog čega je odskakala od sestara. Sve osim nje su ugradile silikonske implantate u grudi, uvećale usne, jagodice i zadnjicu, a Kendal je prkosila trendu, te se u javnosti smatrala "manje privlačnom".

Međutim, Džener je iznenadila milione fanove kada je objavila fotografiju u bikiniju i pokazala da ima čime da se pohvali. 

Na pomenutoj fotografiji Kendal pozira u bikiniju, a u prvom planu je njena zadnjica. Mnogi su komentarisali da je ona primer prirodne lepote i da vežbanjem može mnogo da se postigne.

"Tako izgleda devojka koja je prirodna, sa prirodnom zadnjicom", "Hvala Bogu da nisi poludela kao tvoje sestre, prelepa si", "Da li tvoja sestra Kim ima ogledalo, vidi li na šta liči njena zadnjica?", samo su neki od komentara na Instagramu.

Kako Kendal izgleda u bikiniju, pogledajte u galeriji:

Video: Tvdri da nema nijedu operaciju, a milionima je tiha patnja: Ovako Kajli trenira i prava je bomba

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA