Otac Britni Spirs je razmišljao da je ponovo pošalje u ustanovu za mentalno zdravlje?

 
 ≫ 
  • 2

On je u dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu okruga Los Anđeles tvrdi da nije odgovoran za smeštanje svoje ćerke na psihijatriju 2019. godine

Otac Britni Spirs (39), Džejmi Spirs (69) u petak je otkrio kako je nedavno razgovarao o tome hoće li svoju ćerku ponovno smestiti u ustanovu za mentalno zdravlje, prenosi Page Six.

On je u dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu okruga Los Anđeles tvrdi da nije odgovoran za smeštanje svoje ćerke na psihijatriju 2019. godine.

Rekao je i da ga je 9. jula nazvala Džudi Montgomeri, koja je zadužena za pevačicine lične i zdravstvene poslove, moleći ga za pomoć zbog njenog nedavnog ponašanja i mentalnog zdravlja.

Montgomeri je navodno izrazila zabrinutost što pop zvezda nije pravilno uzimala lekove -i donela mogućnost psihijatrijskog zadržavanja, što prema kalifornijskim zakonima dopušta da se osoba zadrži na psihijatrijskoj proceni, ako se smatra da je opasnost za sebe ili druge.

- Gospođa Montgomery je smatrala da je Britnei izmakla kontroli - rekao je Džejmi Spirs u sudskoj izjavi i dodao kako se kasnije predomislila i rekla da to nije potreban. Džejmi tvrdi da od 2018. nije imao kontrolu nad ćerkinim medicinskim odlukama, uključujući njeno zatvaranje u mentalnu ustanovu 2019. godine.

- Nisam imao kontrolu nad lečenjem svoje kćeri od kraja 2018. godine, kada sam se zbog svojih ličnih zdravstvenih problema morao povući - pojasnio je Jamie.

Umesto toga, odluku su doneli Montgomeri, koja je dodana u tim konzervatora Britni zbog Džejmijevih zdravstvenih problema, i advokat koji je nekada bio uključen u slučaj, navodi se u sudskim spisima.

- Upravo je Džudi, zajedno s bivšim advokatom, Semem Ingamom, primila Britni u ustanovu početkom 2019. godine, uključujući, ali ne ograničavajući se na potpisivanje dokumenata o prijemu - navodi se u dokumentima.

Džudi Montgomeri odmah je opovrgla tu izjavu.

- Gospođa Montgomeri radila je isključivo pod vođstvom i kontrolom Džejmija Spirsa. Nije imala ovlašćenja smestiti Britni Spirs u bilo koju ustanovu - samo je on imao tu moć u 2019. godine - kazala je advokatica i dodala kako Montegomeri smatra kako je Džejmijevo starateljstvo najviše uticala na pevačicino mentalno zdravlje.

Podsetimo, Britni je pre mesec dana pred sudom izjavila da želi svoj život natrag i kraj 13-godišnje torture i starateljstva koje njen otac ima nad njom. Sud je odbio njenu žalbu.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    8. avgust 2021 | 09:47

    Postoji li neki advokat ili organizacija za zastitu ljudskih prava koja bi ovu ženu izbavila iz kandži ropstva!?Ovako javno maltretiranje i ponižavanje a sve uz materijalnu korist je sramotno za ceo svet jer svi znaju ko je ona i da nije zasluzila to sto joj se radi.Ona je za oca i njegovog advokata masina za pravljrnje novca i nista vise.Njeni raniji nervni slomovi su posledica njihove kontrole.Pa njima je Bajden precednik drzave!!!!Ona je za Bajdena Frojd a on drži crvene dugmiće a ona ne moze ni svoj keš!

  • Jq

    8. avgust 2021 | 18:20

    Ajde bre covece nema 14 godine nego 40 pusti je neka zivi kako hoce sta ces ti koga da zatvaras u ludnicu da bi trosio njene pare...more mars bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA