Cela plišana Rijana izašla u grad, komentari su surovi: "Ha-ha, olinjala se"

 
 
 ≫ 
  • 0

"Boginja lepote", "Savršena", "Šta je ovo obukla?", "Haha olinjaće se", "Nadam se da nije pravo krzno inače će uskoro biti na meti društva za zaštitu životinja", glasili su komentari fanova

Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Rijana (33) je nedavno uslikana u Njujorku, a svojom pojavom je privukla pažnju svih prisutnih paparaca.

Naime, 33-godišnja pevačica je uslikana u izlasku u veoma čudnoj odevnoj kombinaciji, a pokazala je i nešto više nego što je planirala.

Ona se prošetala u roze prozirnoj majici u kojoj su joj se videle bradavice, a uz to je ukombinovala maslinastozelene pantalone.

Na glavi je imala plišani ružičasti šešir, a sjajno raspoložena nije nimalo marila što je slikaju paparaci.

"Boginja lepote", "Savršena", "Šta je ovo obukla?", "Haha olinjaće se", "Nadam se da nije pravo krzno inače će uskoro biti na meti društva za zaštitu životinja", glasili su komentari fanova, a nove Rijanine fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, Rijana je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rockijem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali su se retko pojavljivali u javnosti zbog pandemije korona virusa.


Inače, Rijana je početkom 2020. raskinula trogodišnju vezu s milijarderom Hasanom Džamilom, a nakon samo nekoliko meseci počele su da kruže glasine o njoj i A$AP Rockiju koje su se na kraju pokazale kao istinite.

Pevačica i reper pre toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentarisao da je Rijana seksi, ali da na nju ne gleda tim očima.

Video: Ove Rijanine snimke muškarci gledaju iznova i iznova

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA