Kim Kardašijan usred bela dana u Vatikanu pokazala previše: Sve se vidi ispod providne bele čipke

 
 
  • 4

"Kim izgleda nerealno dobro, ona mora da je sa drugog sveta", "Vanzemaljac", "Prelepa je kao i uvek", "Mnogo su prirodnije Kejt Mos i njena ćerka", glasili su komentari fanova

Kim Kardashian Kardašijan Kim; Foto: E! Entertainment / Ferrari / Profimedia

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) posetila je Vatikan u beloj čipkanoj haljini i svojom figurom oduševila fanove.

Naime, tokom svog putovanja u Italiju, američka Tv zvezda Kim Kardašijan odlučila je da poseti Apostolsku palatu u Vatikanu, gde se pojavila u beloj čipkanoj haljini neobičnog kroja, koja je istakla sve njene atribute.

Naime, haljina koja je "isečena" na više mesta pratila je Kiminu liniju tela, pa je tako istakla njen uzak struk i široke bokove, a zbog naočara koje je nosila fanovi kažu da izgleda kao da je sa druge planete.

Kada se okrenula Kardašijanka je pokazala svoju veoma bujnu zadnjicu, a može se primetiti i da je veoma niska.

Društvo su joj pravile supermodel Kejt Mos sa ćerkom Lilom Grejs (18) i njihovom asistentkinjom.

"Kim izgleda nerealno dobro, ona mora da je sa drugog sveta", "Vanzemaljac", "Zar bradavice da se vide u ovoj prilici?", "Lepa, ali preterala je", "Zar nije moglo nešto pristojnije?", "Prelepa je kao i uvek", "Mnogo su prirodnije Kejt Mos i njena ćerka", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Kim se nalazi u sred razvoda od repera Kanjea Vesta (44), a nedavno je navela šta joj je falilo u ljubavi sa njim. Kako je rekla, zahvalna mu je na svemu što su proživeli, ali ističe da nije bila srećna sa njim u poslednje vreme.

- Moj muž ide od države do države, ja sam tu sa njim i to mi je bilo OK, ali pošto sam napunila 40 godina, shvatila sam - ne, ja ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi. Hoću osobu sa kojom delim ista interesovanja, iste TV emisije, recimo. Hoću nekog ko će želeti da vežba sa mnom. To su te male stvari koje nemam - rekla je Kardašijanka.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    29. jun 2021 | 18:10

    Потпуно примерено обучена за ватикан

  • haj

    29. jun 2021 | 17:49

    koga interesuje za ove drolje nekse skinu i goli pamet him ne smeta i ovaj kose bavi njimma gori je od njih

  • Xxx

    29. jun 2021 | 17:42

    Neprimereno je obucena za mesto gde se trenutno nalazi,ali naslov vam je pompezan " sve se providi ispod bele cipke",a realnost je nesto drugo APSOLUTNO SE NISTA NE VIDI,od onog sto bi svi zeleli da vide .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA