Porodila se Megan Markl: Na svet donela devojčicu, a evo koje su joj ime odabrali roditelji

 
 
 ≫ 
  • 6

Arči je zvanično postao stariji brat

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl danas su danas dobili drugo dete, pošto je vojvotkinja od Saseksa rodila devojčicu.

Naime, kako prenosi BBC, Arči je zvanično postao stariji brat, a prema poslednjijm informacijama i Megan i beba su u dobrom stanju.

- Sa velikom radošću princ Hari i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, pozdravljaju svoju ćerku Lilibet 'Lili' Diana Mountbaten-Vindsor. Lili je rođena u petak, 4. juna u 11:40 i pod brigom je lekara i osoblja u bolnici Santa Barbara Kotidž u Santa Barbari, Kalifornija - stoji u zvaničnom saopštenju.

Lili je nazvana i po svojoj prabaki kraljici Elizabeti, i po pokojnoj baki, princezi Dajani.

- Lili je nazvana po svojoj prabaki, njenom Veličanstvu Kraljici, čiji je porodični nadimak Lilibet. Njeno srednje ime Diana je izabrano u čast svoje voljene pokojne bake, princeze od Velsa  - piše u saopštenju.

Video: Arči je napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    6. jun 2021 | 22:19

    Kakav psiho, kukas da te kraljevska porodica maltretira, pobegnes od njih, a onda po Kraljici das ime detetu. Kakav PR, kakav oportunista.

  • supergnu

    7. jun 2021 | 04:09

    Jel opet beba bela?🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂😂😂🍻🍻🍻

  • Majat

    8. jun 2021 | 09:04

    Megan i Hari su postali ruglo. Kao, beže od kraljevske porodice a ovamo se ulizuju kraljici dajući njeno ime i to ne ime, nego nadimak kojim je pokojni princ Filip nazivao kraljicu. Sve u želji da ipak ne ispadnu iz testamenta jer se zna kod koga su pare. Megan je davno pročitana knjiga. Oportunistkinja i interešdžija najvišeg ranga. Ne vole je ni Amerikanci ni Englezi. Ovaj Hari se "usrećio" do bola. Pitam se samo, zašto se nije setio da devojčici da ime Dajana po pravoj baki i svojoj majci? Istina je da svi cvikaju od kraljice a ona i mrtvu Dajanu ne podnosi kao što ni u životu nije. Verovatno zato i nisu smeli da daju ime Dajana već kao srednje ime, isto kao kod princeze Šarlot. Licemeri!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA