Dženifer Lopez uslikana u lepršavoj beloj toaleti: "Skromna" prolećna haljina košta papreno

 
 
 ≫ 
  • 1

"Ona je sve lepša od kako je raskinula veridbu sa Rodrigezom", "Prolepšala se jer je obnovila vezu sa Aflekom". "Boginja", "Prezgodna", glasili su komentari fanova

Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana dok je išla na porodični ručak u Majamiju, a tom prilikom je iznela nerealno skupu haljinu koja joj stoji božanstveno.

Nzaime, slavna pevačica je uslikana dok je izlazila iz svog skupocenog automobila u "Emilio Pucci" haljini koja košta 18.682 dolara.

Latino diva je tom prilikom nosila bež visoke štikle sa platformom i crvenu tašnicu, a sve je uparila sa diskretnim nakitom.

Haljina joj se vijorila na vetru, pa se u jednom trenutku mogu videti njene zategnute noge i diskretan dekolte.

"Ona je sve lepša od kako je raskinula veridbu sa Rodrigezom", "Prolepšala se jer je obnovila vezu sa Aflekom". "Boginja", "Prezgodna", glasili su komentari fanova.

Inače, američki glumac Ben Aflek (48) ponovo je uslikan u društvu pevačice Dženifer Lopez, što još više podgreva priče da su obnovili romansu i vezu koju su raskinuli pre 17 godina, te gotovo da niko više ne veruje da je u pitanju prijateljstvo.

Naime, Ben i Dženifer su uslikani na istom balkonu u jednoj prelepoj vili u Majamiju gde su izašli u različito vreme, ali iskusni paparaci su ipak uspeli da ih uslikaju kako uživaju u pogledu na okean.

Tom prilikom holivudski glumac je izašao na terasu da konzumira cigaretu, dok je latino diva izašla da "protegne noge" i pojavila se u predivnoj svetloplavoj, dugačkoj haljini koja je dodatno istakla njenu lepotu u kućnom izdanju.

Nije poznato zbog čega je Ben trenutno u Majamiju, ali se zna da je pevačica tokom ovog meseca provodila vreme u Los Anđelesu sa Aflekom, kao i da su nakon "Vax Live" koncerta otputovali na odmor na 7 dana.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    25. maj 2021 | 10:17

    Toliko drugih mlađih lepših zgodnijih pevačica a vi se samo hvatate za ovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA