Dobro pogledajte ove snimke i biće vam jasno zašto se brak holivudskih faca raspao u paramparčad

 
 
 ≫ 
  • 0

Nemoj da se ženiš zlom kučk*m, ako ne možeš da je izdržiš - pisalo je u opisu video snimaka na Instagramu u kojima se vidi tenzija između poznatog bivšeg bračnog para

Majli Sajrus , Lijam Hemsvort Majli i Lijam; Foto: Profimedia

Otkriveni su nikad viđeni snimci sa crvenog tepiha iz februara 2019. godine na kojima se vidi napetost između tadašnjih supružnika, pevačice Majli Sajrus (28) i glumca Lijama Hemsvorta (31).

Naime, na jednom profilu na Instagramu su objavljeni klipovi na kojima se vidi bivši par koji je tada prisustvovao "Vanity Fair" događaju, a Majli je tom prilikom osramotila Lijama.

Na snimku se vidi da je pevačica i bivša Diznijeva zvezda želela da tverkuje na sred crvenog tepiha ispred muža, što je on ignorisao i udaljio se od nje govoreći "ne radi to, ne radi to". 

Na drugom video snimku se vidi bivši par koji pozira zajedno na crvenom tepihu drugog događaja, a zatim je Majli veoma nepristojno gurnula Lijama od sebe kako bi se fotografisala sama. Obe situacije obiluju tenzijom, pa se fanovi pitaju da li su ti trenuci početak kraja njihovog braka.

- Nemoj da se ženiš zlom kučk*m, ako ne možeš da je izdržiš - pisalo je u opisu video snimaka na Instagramu.

Ovo se sve dešavalo šest meseci pre razvoda dve slavne ličnosti, a mnogi fanovi i danas navijaju da se pomire, iako izvori bliski njima kažu da je to nemoguće.

Majli je nedavno posvetila pesmu "Midnight Sky" upravo bivšem suprugu, iak0 su već godinu dana razvedeni, a ona se nakon njega zabavljala sa muzičarem Kodijem Simpsonom.

Lijam je danas u srećnoj vezi sa novom devojkom Gabrijelom Bruks, s kojom uživa u Australiji i već godinu dana zbog pandemije korona virusa nije došao u Holivud, niti u Malibuu gde je nekad živeo s pevačicom. Pomenute video snimke pogledajte iznad u tekstu.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA