Gitarista Rolingstonsa otkrio da mu je tokom karantina ponovo dijagnostifikovan karcinom

 
 
  • 0

Slavni muzičar je u ekskluzivnom intervjuu za "The Sun" ispričao kako je po drugi put vodio borbu s rakom

Roni Vud, Rolling stones Roni Vuds sa suprugom; Foto: Tanjug/AP

Legendarnom muzičaru Roniju Vudu (73), članu grupe "Rolling Stones", 2017. godine dijagnostikovan je rak pluća, zbog kog mu je tokom petosatne operacije uklonjen deo pluća, a sada je otkrio da je tokom karantina ponovo vodio borbu s karcinomom. 

Naime, iste godine je priznao kako je odbio hemoterapiju, jer nije želeo da se odrekne kose. U ekskluzivnom intervjuu za "The Sun" Vud je ispričao kako je po drugi put vodio borbu s rakom.

Ovoga puta reč je o raku u obliku karcinoma malih ćelija, koji takođe često zahvata pluća. Na sreću, Vud je potvrdio kako je ponovo uspeo u potpunosti da se reši bolesti.

Tvrdi kako mu je u oporavku pomoglo verovanje u "višu silu" i provođenje vremena s porodicom - suprugom Sali Hamfrejs (43) i njihovim ćerkama bliznakinjama Grejsi i Alis (4). Porodica mu je inspiracija i za slikanje, koje shvata kao terapiju. Neka od njegovih dela prodavaće se u korist "Turn Up For Recovery", dobrotvorne organizacije koji je osnovala žena gitariste Erika Kleptona.

"Višu silu" roker je otkrio tokom odvikavanja, jer je ona jedna od temeljnih vrednosti Anonimnih Alkoholičara. Osim toga Vud se 2016. godine odrekao pušenja, nakon što je skoro 50 godina pušio 25 do 30 cigareta dnevno.

- Jedino što mogu da imam jeste pozitivan stav, biti jak i boriti se - rekao je gitarista.

Sve ostalo, kaže, ostavlja u rukama svog anđela čuvara. Dodaje kako su on i drugi članovi "Rolling Stonesa" spremni da nastave "No Filter Tour" čim se ukinu ograničenja za vreme pandemije Covida-19.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA