Čudne navike slavnog lepotana: Veruje u vanzemaljce, krava mu je često najlepše biće koje postoji

 
 
 ≫ 
  • 0

Slavni britanski glumac je u novom intervjuu otkrio kako mu počinje dan, ali i druge brojne čudne navike

Keti Peri, Orlando Blum Orlando Blum; Foto: Tanjug/AP

Engleski glumac Orlando Blum (44), koji se planetarno proslavio po ulogama u filmovima "Gospodar prstenova" i "Pirati sa Kariba", je dao novi intervju za "Sunday Times" zbog kog je ponovo postao predmet ismevanja.

Naime, Orlando je u intervjuu otkrio svoje brojne navike i svakodnevne rituale, poput jutarnjeg pevanja religijskih pesama i "zasluživanja doručka".

- Budim se oko 6:30. Imam prsten koji meri moje vreme spavanja i kad se probudim, prvo pogledam da li sam dovoljno spavao i koliko sam spreman za dan - otkrio je glumac u novom intervjuu.

Bloom, koji je sa 16 godina prešao u budizam, kaže da svaki dan voli da započne sa 20-minutnim religioznim pevanjem. Zatim pije zeleni smuti u koji dodaje prah kolagena za kosu i nokte i nešto što on naziva "oktansko ulje za mozak", za koje tvrdi da mu pomaže da ublaži žudnje i da poboljša funkcionisanje mozga.

Kada, kako kaže, zasluži doručak, Orlando pojede kašu s bademovim mlekom, cimetom, kremom od vanile, lešnjacima, godži bobicama i veganskim proteinskim prahom.

- Ja sam 90 posto vremena vegan, ali jednom mesečno znam da pojedem komad crvenog mesa - rekao je u intervjuu.

- Ponekad kada gledam u kravu pomislim kako je to najlepše biće koje postoji - dodao je.

Kada obavi jutarnju rutinu, Orlando provodi dan sanjareći, a to zahteva i prikladnu odeću. Glumac voli da se potrudi oko izgleda dok provodi vreme zamišljajući uloge za sebe, poput uloge osobe iz manjine i žena i tada pokušava da se stavi u tuđu kožu.

Da bi mogao da bude skoncentriran na sanjarenje, Orlando svako veče pokušava da odspava najmanje osam sati, zbog čega u krevet odlazi najkasnije u 23 sata.

Blum se zainteresovao za budizam kada je bio tinejdžer, a religiji se službeno pridružio 2003. godine kada je postao član ogranka Soka Gakai. Glumac ima i religijskog mentora Dejva, kog deli s pevačicom Kortni Lav i koji ga je pre pandemije posećivao svakog dana.

- Bez svoje religije lako sam mogao da odlutam s puta, ali to me drži prizemnim - rekao je glumac.

Jednom prilikom je izjavio i kako mu budizam pomaže u da jasnije vidi razliku između sveta šoubiznisa i stvarnog života. Zen život glumcu je dao puno prostora za hobije, a jedan od njih su lego kockice.

- Tokom karantina sam ponovo počeo da se zabavljam lego kockicama. Uglavnom od njih gradim automobile i uvek se osećam kao da sam nešto postigao. Nakon toga satima dižem tegove i to me izmori - rekao je glumac.

Inače, Blum je upoznao Keti na afterpartiju Zlatnog globusa 2016. godine, i brzo nakon toga su započeli vezu. Par je 2017. godine raskinuo na godinu dana, ali otkako su se 2018. godine pomirili, više se nisu razdvajali. Verili su se 2019. godine i planirali da se venčaju 2020., ali zbog korona virusa su čak pet puta morali da odlože venčanje.

- Duhovni razvoj je naš ljubavni jezik. Volimo mistiku, teorije zavere, vanzemaljce i takve stvari - rekla je Keti.

Pre Keti Blum je bio u braku s manekenkom Mirandom Ker, s kojom je 2011. dobio sina Flina Kristofera. Bili su u turbulentnoj vezi punoj raskida tokom kojih se glumac povezivao s Kirsten Danst, Penelope Kruz i Umom Turman.

- Bio sam lepotan i voleo sam žene - priznao je Blum u jednom intervjuu prošle godine.

Tri godine nakon što je raskinuo s Mirandom glumac se upustio u celibat.

- Tada sam spoznao svoju žensku stranu i u tome sam uživao, znam da zvuči ludo - prisetio se svog celibata.

Blum se u novom intervjuu požalio da nakon rođenja ćerke Dejzi Dav ne vode ljubav onoliko često koliko bi on hteo.

Glumac je veliki obožavatelj vežbanja pa ga se na letovanju često može videti kako uživa u vodenim sportovima, a ponekad to radi i potpuno nag. Glumac je postao senzacija kada je na leto 2016. godine snimljen kako vesla na dasci kao od majke rođen dok pored njega sedi Keti u kupaćem kostimu.

- Nisam imao pojma da će me neko fotografisati. Želeo bih da se to nije dogodilo - priznao je kasnije glumac, a žene su počele da komentarišu veličinu njegovog polnog organa.

- Stvarno nije tako velik. Stvari na fotografijama su snimljene s velikim optičkim sočivima i mogu postati izdužene. To je optička iluzija. Moj menadžer me nazvao i rekao da to nije najgora stvar u celoj situaciji, jer su pre svega objavljene fotografije na kojem je sve bilo prekriveno crnim pravougaonikom, pa se našalio i pitao me imam li dovoljno veliku crnu kutiju da se pokrijem. Uskoro je nekome sinulo da bi mogli da uklone cenzuru jer će fotografije bez nje vrediti više - izjavio je Orlando pre nekoliko godina.

Video: Novi video Entonija Hopkinsa će vam ulepšati dan: Slavni glumac pravio urnebesne grimase

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA