Kreacije po ceni dobrih kola: Pogledajte šta su svetske zvezde ponele na dodeli Gremija

 
 
  • 0

Uprkos pandemiji korona virusa, 14. marta ipak je održana dodela Gremi nagrada uz poštovanje svih propisanih mera, a posebno fizičke distance

Dua Lipa, Bijonse, Megan D Stalion, Lizo i Tejlor Svift Grammy Gremi Žene koje vladaju muzičkom scenom / Foto: Tanjug/AP

Dodela Gremi nagrada je jedna od najbitnijih večeri u muzičkoj industriji, a kao i uvek i ove godine poznate dame su oduševile sve prisutne svojim odevnim kombinacijama.

Naime, uprkos pandemiji korona virusa, 63. dodela Gremi nagrada se dogodila sinoć u "Staples" centru u Los Anđelesu , a neke od najvećih muzičkih zvezda su tom prilikom zasijale na crvenom tepihu.

Tejlor Svift, Dua Lipa, Lizo i Bijonse su bile samo neke od poznatih zvezda koje su donele boje na crveni tepih.

Pevačica Tejlor Svift, koja je nominovana za 6 nagrada ove večeri, je otkrila svoje duge noge u "Oskar De La Renta" mini haljini sa cvetovima. Ona je obula "Christian Louboutin" štikle i podigla je kosu u punđu kako bi upotpunila izgled.

Reprka Megan D Stalion je obukla narandžastu "Dolce & Gabbana" haljinu sa dubokim šlicem i dramatičnom mašnom na leđima.Podigla je kosu u punđu, a ceo izgled je upotpunila dijamantskim nakitom.

Albanka Dua Lipa, koja je nominovana za 6 nagrada, je zablistala u "Versace" providnoj haljini sa visokim šlicem i otvorima na struku. Ona je otkrila da je ova haljina napravljena samo za nju, a mnogi su je proglasili najbolje odevenom damom večeri.

- Versaće je napravio ovu haljinu za mene. Volim je, doživljavam je i osećam se kao princeza u njoj i, da, počastvovana sam - rekla je Lipa na crvenom tepihu.

Dua je dugu crnu kosu pustila niz leđa, a ceo izgled je upotpunila senkom za oči u boji haljine.

Pevačica Lizo je kao i uvek bila jedna od zvezda večeri koje privlače najveću pažnju, kako svojim izgledom, tako i svojom harizmom, a ovog puta je iznela "Balmain" haljinu i rekla je da se "oseća kao kraljica mature u njoj".

Najzapaženije odevne kombinacije sa ovogodišnje dodele Gremi nagrada pogledajte u galeriji u tekstu.

Nema sumnje da su haljine koje su zvezde ponele preskupe, te da bi po njihovim cenama mogla da se kupe bar dva dobra stana, ili luksuzna vila, dobri automobili...

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA