Kim Krdašijan je fenomen! Tvrdi da nikada nije radila guzu, a ona s godinama raste sama od sebe

 
 
 ≫ 
  • 3

- Počeću svima da pričam da nisam radila zadnjicu i da je prirodno velika, očigledno će da poraste, vidim da je uspelo Kim - jedan je od komentara

Kim Kardasijan Foto: Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan godinama unazad menjala je svoj fizički izgled, iako nikada nije htela da prizna da je uradila i zadnjicu, na onovu fotgrafija od pre deceniju, očigledno je da je ona drastično porasla.

Kim je široj javnosti postala poznata kao atraktivna drugarica Paris Hilton koja se sa njom pojavljivala na javnim događajima, ona tada ni približno nije izgledala kao sada, a mnogi komentarišu da je tada njena guza bila skoro ravna.

Međutim, nakon porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", Kim je privukla pažnju na sebe i postala je poznatija od drugarice. Kim je u međuvremenu povećala grudi, sredila nos, redovno ide na botoks, stavlja filere, o čemu je pričala, ali ne priznaje da je radila i na svom "zaštitnom znaku".

Kim je čak u rijalitiju prikazala snimanje svoje zadnjice, a rendgen je pokazao da u njoj nema silikon, međutim, to nije jednina metoda da se uveća ovaj deo tela. Ona u poslednje vreme vežba sa profesionalnim trenerom, ali mnogi kažu da uz trening ne može da se postigne takav rezultat.

"Nema šanse da je ovo prirodno", "Što ne priznaš da si radila guzu?", "Guza Kim Krdašijan je kao beba, raste s godinama", "Gde ti je guza bila 2005. godine?", "Počeću svima da pričam da nisam radila zadnjicu i da je prirodno velika, očigledno će da poraste, vidim da je uspelo Kim", neki su od komentara na Kardašijankinu guzu.

Kako se zadnjica Kim Kardašijan menjala godinama unazad, te kako je naprasno porasla u bombastičnu guzu koja od velečine samo što ne eksplodira, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    12. mart 2021 | 08:57

    Kakvo je vreme došlo.Jedna guzica se više ceni nego sva naučna dostignuća. Ne morate da imate nikakav talenat, ni profesiju, već je dovoljno na imate ogromnu kantu i da se samo slikate i kačite slike kako bi bili neverovatno popularni i zgrnuli neke ozbiljne pare.Jednom prilikom sam video kako devojčice jure onu "starletu" Staniju da se slikaju sa njom i da im ona da autogram.To je bilo poražavajuće za mene.Da se deca ugledaju na pojavne oblike bez talenta, bez ikakvog znanja,bez ičega, koje osim fotošopiranih fotografija svoje guzice nemaju šta drugo da ponude.

  • Pa sad

    12. mart 2021 | 18:42

    Pumpaju je puno pa raste mozda od toga? Ko zna. 😂🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA