"Budim se plačući...": Slavna glumica objavila potresne slike iz Konga gde je umalo izgubila život

 
 
  • 2

- Slomila sam nogu na 4 mesta i imala sam oštećenje nerava - otkrila je poznata glumica koja se povredila tokom ekskurzije u Kongu

Ešli Džad, Ashley Judd Ešli Džad; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Ešli Džad (52) je nedavno mogla da izgubi nogu ili da umre od unutrašnjeg krvarenja nakon što je pretrpela katastrofalne povrede u Republici Kongo.

Naime, 52-godišnjakinja je pretrpela strašno bolne povrede kada se spotakla o srušeno drvo na ekskurziji, nakon što joj se pokvarila lampa i otežala vid kroz gustu šumu.

Ešli je zatim krenula u 55-časovno putovanje do Južne Afrike kako bi se adekvatno pobrinula za slomljenu nogu, a sada je podelila slike iz "iscrpljujuće odiseje", pa se zahvalila lokalnom stanovništvu koje joj je spasilo nogu.

Zvezda filma "The Kiss The Girls" je objavila fotografiju dva muškarca koji su je nosili kroz šumu u marami koja je bila prikačena za granu drveta, a zatim su je na motociklu prevezli dalje.

Na drugoj fotografiji se vidi kako glumica leži na podu, a žene iz Konga joj pomažu i brinu se o njoj.

- Slomila sam nogu na 4 mesta i imala sam oštećenje nerava - otkrila je poznata glumica.

- Prijatelji, bez moje braće i sestara iz Konga, unutrašnje krvarenje bi me verovatno ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući sa puno zahvalnosti, duboko dirnuta svakom osobom koja je doprinela nečemu što mi je ponovo dalo život i spasilo duh tokom moje iscrpljujuće 55-časovne odiseje - napisala je Ešli na Instagramu ispod fotografija koje možete pogledati u našoj galeriji.

Na objavi je prikupila 80.000 lajkova i niz komentara u kojima njeni pratioci hvale ljude koji su joj pomogli i žele joj brz oporavak.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekoizfrancuske

    17. februar 2021 | 23:08

    Kad neko trazi kavku on je nadje. Nista gore od tih ljudi koji neznaju sta ce s parama pa onda se prave pametni pa odu u tim siromasnim, nestabilnim drzavama da bi bili uzviseni pa ih sustina zivota vrati u realnost. E sad se vucaraj po carsavima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA