Glumica pozirala sa sinom, a onda je na staklu iza sebe uočila bizaran prizor!

 
 
 ≫ 
  • 2

Glumica objavila fotografiju sa bebom na kojoj se vidi odraz nepoznatog muškarca u pozadini čiji je izraz lica poprilično uznemirujući

Amanda Seyfried Amanda / Foto: Instagram/mingey

Američka glumica i bivša manekenka Amanda Sejfrid (35) retko objavljuje privatne fotografije s porodicom, a kada je to uradila ovog puta, iza nje se video veoma zanimljiv prizor.

Naime, ona je svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadila kad je na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj pozira s četveromesečnim sinom Tomasom.

Na fotografiji se nalazi lepa Amanda sa sinom obmotanim u naručju, a pored njih je i porodični pas. No ono što je privuklo glumičinu, kao i pažnju fanova jeste odraz nepoznatog muškarca u pozadini čiji je izraz lica poprilično uznemirujući.

Glumica je, očito i sama zbunjena, njegovo lice zaokružila crvenom bojom i nije dala nikakvo objašnjenje ko bi taj čovek mogao biti.

Inače, Amanda sina Tomasa i trogodišnju ćerkicu Ninu ima sa suprugom Tomasom Sadoskim. Iako je Amanda s obožavateljima podelila fotografije na kojima se nalaze njena deca, još uvek im nije pokazala lice pa se tako pridružila i drugim slavnim osobama poput Kejti Holms, Keti Peri i Tajre Benks, koje ne žele da se lice njihove dece objavljuje u medijima.

- Ne objavljujem njihovo lice niti bilo šta, dopustiću im da biraju da li to žele kasnije u životu - pojasnila je glumica Amanda.

Video: Lepa glumica se oglasila iz kreveta pred porođaj: Svi čekamo, uzbuđena sam

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    13. februar 2021 | 14:13

    Poster hahahhah

  • Тодорић

    13. februar 2021 | 09:34

    Колико ја видим,човек држи у рукама телефон,и снима је кроз излог.Свашта

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA